Tehnički kutak > Styling skutera

Primer ili Špric kit

<< < (2/4) > >>

dario007:
Samo jako,slobodno jos fotki stavis da vidimo kak ti ide...

Zmajur:
Haha, nece biti nista spektularno... Imamo bijeli auto, moj mulac bijelu hondu 125cc, pa eto nek i skuter bide u toj varijanti.... ;D

TopPerfomance4:
Ima i varijanta primer fillera koji se baš napravljen za popunjavanje sitnih rupica koje je teže uočiti u pripremi ali se pokažu prilikom lakiranja bazne boje i laka,ako baš želiš da su plastike vrhunski popunjenje da nema sitnih rupica možeš kada nanosiš špric kit kupiš crveni ili žuti sprej naneseš u "magli" kao točkice dakle nema potrebe lakirat nego iz daleka nakon što se to osuši sve prilikom brušenja gdje su rupice na plastici tu će ostati boja od spreja a i špric kit će ostati sada zavisi od situacije ako je rupa dublja tada naneseš klasični autokit ako je površinska tada se koristi nitrokit da popuni te sitnije rupice inaće se u lakiranju u ovom slučaju koristi sredstvo zvano "guide coat" proizvodi ga 3M ali je preskupo primjer za 1 set plastika da si recimo lakirer onda se isplati

Zmajur:
Ma sve pet ali neću ici u krajnost za 12g starog skutera koji doslovno nema plastike koja nije pukla, polomljene zakacke...etc. Ako sam dobro čuo, koristili su ga za dostavu pizze..., posprejali bez ikakve pripreme... te ga je moj sin dokrajčio...
Uostalom, nemam extra viška vremena ili niti uvjete za savršenstva...
Jednostavno, želim ga malo osvježit a da se boja ne rascvjeta u jednoj sezoni...
Nažalost, nije vrijedan prodaje niti je vrijedan extra premium bojanja...  ;D ;D

Zmajur:
Evo primjera krpanja doljnje plastike i suvozačeve nogare kućne radinosti..ala, snađi se. Bit ce doslovno turpijanja i masovnog kitanja, ;D  ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju