Općenito > Generalno o skuterima
Koji maxi skuter 300-400 ccm?
Poggiali:
e da, za Vespe ne znam koliko si cuo, starije serije su imale problema sa woblanjem prednjeg kotaca, ono kad radi osmice na nekim brzinama, i to je normalno, al su neke serije imale neki redizajn vilice pa se to smanjilo, u svakom slucaju prouci, mada ja nebi uzimao 300cc za putne brzine vece od 100.. neki je sa kvasarom sibao po autoputu pa se iznenadio kak na punom gasu pije ulje...
stipe:
vespa
drzi cijenu, vizualno mi je najlipsa, po gradu je odlicna za voziti, a te male relacije joj nece biti problem, sa njom sam u dvoje isao do budve, bilo mi je super, udobnija od beverlyja
Bullitt:
--- Citat: Poggiali - 03 Studeni, 2022, 21:20:00 ---e da, za Vespe ne znam koliko si cuo, starije serije su imale problema sa woblanjem prednjeg kotaca, ono kad radi osmice na nekim brzinama, i to je normalno, al su neke serije imale neki redizajn vilice pa se to smanjilo, u svakom slucaju prouci, mada ja nebi uzimao 300cc za putne brzine vece od 100.. neki je sa kvasarom sibao po autoputu pa se iznenadio kak na punom gasu pije ulje...
--- Kraj citata ---
Znam, imao sam jednu, rješeno je na novijim modelima.
Ma nakon drugog motora u kući koji je 110+ konja i 165 kila sve mi je preslabo, ali npr. Beverly ima 300 mm prednji disk, dosta je tvrđi i i manje pliva od X-Maxa koji unatoč moto vilici naprijed ima ovjes koji pliva na sve strane.
I velika mi je prednost ta snaga, ne toliko u startu jer je Vespa jako živahna zbog prijenosa, male težine i kola, ali na većim brzinama, pogotovo u dvoje, 11 konja više dobro dođe.
Ali Vespa mi je stvarno prekrasna, ne postoji mi ljepši skuter od nje.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju