Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Beta ark minareli- trokira na punom gasu

<< < (2/4) > >>

Kekos:
Nisam neki strucnjak ali evo mojeniskustbo sta se tice pucanja iz aupuha.Kod mene je DRevo70 cc,yasuni r i 17.5.. dellorto sa 80 diznom.Kad bi se uhrija na pusatnje gasa puca bi ko lud po 15 pucnjeva za redom nesto slicno yamahi xt,pegasu.Prosirio sam lulicu sa 12 na 20mm i sve je to nestalo.To bi trebalo znaciti da je previse goriva bilo ako se ne varam?

Dasta je16:

--- Citat: Kekos - 26 Listopad, 2022, 22:41:47 ---Nisam neki strucnjak ali evo mojeniskustbo sta se tice pucanja iz aupuha.Kod mene je DRevo70 cc,yasuni r i 17.5.. dellorto sa 80 diznom.Kad bi se uhrija na pusatnje gasa puca bi ko lud po 15 pucnjeva za redom nesto slicno yamahi xt,pegasu.Prosirio sam lulicu sa 12 na 20mm i sve je to nestalo.To bi trebalo znaciti da je previse goriva bilo ako se ne varam?

--- Kraj citata ---
Da mi je pucalo iz auspuha nakon pustanja gasa to bi mi bilo kul😂😂. Ali ovo je bas dam pun gas i pocne pucat i skuter se usporava nemoze se razvrtit.

Dasta je16:

--- Citat: dr.mrgood - 26 Listopad, 2022, 15:04:39 ---A velicinu dizne si odredio odoka? Nisi gledao boju svjecice na punom gasu?

--- Kraj citata ---
Znaci vozio sam kilometar pod punim gasom i boja svjecice je skroz svijetlo smeđa na zazoru, a okolo na navojima je crna. Sto onda to znaci?

Dragster 50:
Stavi sliku, kako će ti netko objasniti?

Dasta je16:
Evo slike

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju