Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

area tuning

<< < (11/20) > >>

area mf:

--- Citat: dino gp1 - 05 Prosinac, 2008, 14:58:38 ---Odličan setup :icon_thumright:... šta misliš kasnije slagat high end pa si kupio mhr team radilicu?

--- Kraj citata ---
pa vjerojatno da da,a naručio sam si mhr multivar al dolazi tek u 1 mjesecu i stavljat ću primar duži tak da očekujem oko 130kmh naravno kad se sve složi i uštima
a setup cijena;
due+ 1990kn
ležajevi c4 skf 235kn
malossi e13 230kn
spuh nardo (zahvaljujem malagutiu)600kn inače je oko 1700kn
dellorto 19 850kn
mhr team radilica 2900kn
malossi cdi 350kn...ukratko to je to oko milju eurića :laughing9:

igor.sb:
nesto je poskupio taj 2+

a vidim i lezajeve si platio ko suvo zlato

nice setup  :icon_thumright:

area mf:
trebo sam iz zg naručit due+ al nerade s tp-om više pa tak da sam ispljunio 2000kn ovdje u vk za njega,a ležajeve trebo uzet od lika s foruma za 200kn pa mi se nije javio tak da sam opet morao uzet u vk ležajeve...jbga :sad1:

neer:
dobar setup  :icon_thumright:

R@kija:

--- Citat: area mf - 05 Prosinac, 2008, 16:54:41 ---trebo sam iz zg naručit due+ al nerade s tp-om više pa tak da sam ispljunio 2000kn ovdje u vk za njega,a ležajeve trebo uzet od lika s foruma za 200kn pa mi se nije javio tak da sam opet morao uzet u vk ležajeve...jbga :sad1:

--- Kraj citata ---
gle sorry za lezajeve...nisam ti se mogo javit jer neam kompa tak da...al dobro...glavno da si ih ti kupio...super su svi djelovi samo neznam zas takva radilica na tom setupu...kaj nebi malossi hpc bila dovoljna... :icon_scratch: :toothy3:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju