Tehnički kutak > Tuning skutera

Minarelli lezajevi radilice

(1/4) > >>

Krle Rox:
Citam po forumu koyo japan svi preporucuju, iskreno mi se nije dalo citat objavu o lezajima by lageros jer ima dosta stranica,neznam koje uzet treba mi nesto da ih nemoram mijenjat nakon par mjeseci ali i da drze posto stavljam stage6 hpc mk2 radilicu i sport pro kit ali ako mi dosadi u buducnosti bi stavio i racing verziju pa da nesto moze izdrzat te okretaje i temperaturu pitam jer nemam dosta iskustva sa lezajevima opcenito

zvonkec92:
Koyo stavi najbolji su

aprilija top:
preporucam skf c4 polymid,. koyo je trenutno najgori leza kaj se moze kupit bez ljutnje za pia kosta 45 kn i svi prozuje ,.ide se na skf ntn fag koji recimo u pia verziji kostaju 200kn a ne 45

dario007:
Ugradio sam sigurno 20 setova Koya,nikad nijedan nije prozujao.NTN Japan isto vrhunski,dok sa SKFom za Piaggio nisam bio zadovoljan jer je provrtio na dosjedu radilice relativno brzo,iako to ne mora biti do lezaja,ali ja ih vise ne ugrađujem.
Uglavnom neces pogrijesit ni sa jednim renomiranim ako se ugradi kako treba,ali iznimke uvijek postoje.

Sto se cijena tice NTN i Koyo su su tu negdje sa cijenom,SKF polyamid je dosta skuplji.

Za Minarelli su svi lezaji jeftini,tak da ti svejedno ako ces gledati cijenu.Ja bi Koyo polyamid stavio na jaci setup kod Minarellia.

Krle Rox:
Ciljam na nekih 17ks a imam skf c4 metalne doma stoje uzea bi ntn nebitna cijena i neke semeringe a skf dao frendu jer su mu osli a i stock je motor  njegov pa mu netreba nes posebno

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju