Tehnički kutak > Garaža
Piaggio Beverly 500 Cruiser
Beverly200x:
Evo friško iz Jakuševca
Ima dosta izbora ali po preporuci prijatelja koji radi u Manu a za fuš najčešće kupuje alat ovdje išli smo kod jednog čovjeka to jest sina i oca( ne znam kak se zovu) ali uglavnom to su 2 bijela kombija i nalaze se u sredini relativno blizu pečenjara.
Za gedore sam dao 100 kuna svaka ganc nova, reduktor 40 kn račna 150 i ovaj set za vađenje gumica 30 kn.
Super sam zadovoljan s obzirom da ostali traže po 200 kn za svaku i to rabljenu.
Beverly200x:
Ovako izgleda polutka
Ne znam je li problem ako je gornja narančasta gumica ovako opuštena ?
Nakon čišćenja
Krenuo sam rastavljat kuplung ali sam odustao jer kad vratim zeger ne drži više kao prije vađenja
Ne znam ni sam je li da naručim tu narančastu gumicu i sve očistim i namažem novom mašću i je li da diram opruge kvačila tj stavim neke druge ?
Poggiali:
sve opruge sa vremenom omeksaju, ja sam na 250 promjenio centralni feder, razlka je bila ko da sam vario sporstki stavio..
gumice isto promjeni kad si rastavio, da nebi posle pustalo mast, pa opet iznova sve skidaj.. daj poslikaj pinove od polutke kad operes, jesi gledao kolko lufta tu ima?
zegeri na kvacilu su vjerojatno upeceni od prljavstine pa ti nesto jace drze sad...
Beverly200x:
Došli su dijelovi ali ne svi :'( . Danas sam naručio preostale sa Sip Scooter. Živcira me što ne postoji jedna poštena stranica u EU gdje sve mogu naručiti sa jedne stranice da ne plaćam 10 eura dostave sa svake( ako postoji takva molim vas recite mi :laughing6: ). Htio sam naručit sa Scooter Attacka ali me živcira njihov filter jer kad stavim Beverly 500 Cruiser on mi izbaci 80% stvari koje nisu za moj skuter. Jucer sam valjda 3 sata trazio one 2 crne gumice za polutku(Oil seals for Driven Pulley) i nisam nasao dimenziju koja meni treba a ne odgovaraju mi na e mail vec 2 dana :hmh: .
--- Citat: Poggiali - 09 Siječanj, 2023, 10:57:43 ---sve opruge sa vremenom omeksaju, ja sam na 250 promjenio centralni feder, razlka je bila ko da sam vario sporstki stavio..
gumice isto promjeni kad si rastavio, da nebi posle pustalo mast, pa opet iznova sve skidaj.. daj poslikaj pinove od polutke kad operes, jesi gledao kolko lufta tu ima?
zegeri na kvacilu su vjerojatno upeceni od prljavstine pa ti nesto jace drze sad...
--- Kraj citata ---
Nisam htio i to raskopat dok mi ne dođu dijelovi da nebi bilo...
Poggiali:
A to da, bolje ne prckat ako nemas zamjenu :)
Ulje ne znam kolko te izaslo, na kupi vozi cesto bude akcija pa imas 5w40 do 80kn
Filter ulja je do sad uvijek bio najjeftiniji u auto kresi oko 35kn, hiflo, dobar je, godinama ga koristim...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju