Ostalo > Razne offtopic teme :)
Povratak otpisanih
matija84m:
Bez katadioptera te nece nitko pustit.
Skuter/motor mora izgledat kao iz tvornice sa svim tvornickim dodacima. Tako da taj radnik moze opravdat sebe i ono kaj se vidi na slikama.
Slicna stvar je i kod auta da izvana na slici mora bit uredan i cjelokupan, sva signalizacija mora radit.
lik-bj:
--- Citat: matija84m - 10 Rujan, 2022, 19:06:32 ---Bez katadioptera te nece nitko pustit.
Skuter/motor mora izgledat kao iz tvornice sa svim tvornickim dodacima. Tako da taj radnik moze opravdat sebe i ono kaj se vidi na slikama.
Slicna stvar je i kod auta da izvana na slici mora bit uredan i cjelokupan, sva signalizacija mora radit.
--- Kraj citata ---
znam ja to zato pitatam s :laughing9:a skuterima nekad si mogao sa koje kakvim kemijska proci teh.
Corector:
Fala bogu pa nitko ne razumije purejet, sve ostalo ce pasti jer su svi majstori i svi sve znaju, al ne znaju sta je purejet. Rade je hrabar s BBom al samo zato sto se vozi 2% koliko ja. Jer sam bio vec na jednom vanrednom i jednom u PP priveden zbog 50ccm.
Al i dalje vozim jer mi.je u interesu da nitko ne zna sta je purejet i nitko me nece prcat. E da, i svaki put sam dobro prosao uz malo srece. Statistika kaze da je prevose ljudi palo i nema vise izvlacenja kao prije.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju