Tehnički kutak > Garaža

Runner 50 SP

<< < (2/3) > >>

dario007:
Sta te jos ceka,daj malo više informacija.

Daj probaj ove izblijeđene plastike par puta premazati sa wd40,bit ce drugi skuter...

Dragster 50:

--- Citat: dario007 - 16 Listopad, 2022, 12:57:50 ---Sta te jos ceka,daj malo više informacija.

Daj probaj ove izblijeđene plastike par puta premazati sa wd40,bit ce drugi skuter...

--- Kraj citata ---

Jeftinija varijanta, Pevex, teflon sprej. Nije trajno rješenje, ali odličan za to. Ja svoje na Dragsteru svako malo pređem sa tim i prebrišem.

stipe:
https://www.trutanic.hr/proizvod/atas-plak-2-cockpit-mlijeko-750ml-005221-ata-8217

Ja uglavnom sa ovim plastike tretiram, bude ok

--- Citat: dario007 - 16 Listopad, 2022, 12:57:50 ---Sta te jos ceka,daj malo više informacija.

--- Kraj citata ---

Nije strasno, sastaviti ga, zavariti nogaru, tehnicki, ulje u kocnicama, provjeriti plocice, remen, valjcice, klizace, centralnu oprigu, sjedalo tapecirati, starter ne radi, rucku zadnju uzeti, amortizere srediti... Sitnice da bude tip top

Zao mi je sto je vlasnik stavio nove gume 2013te, a nije napravio 1000km sa njima. Imaju saru, ali su tvrde...

challenbeen:
Sviđa mi se jako skuter!
Ostaviti ćeš ga na serijali?

stipe:
99%

Fora je sto imam kit zracno hladjenje (Polini 140.0181/R), giannlija, i sve okolne plastike da pretvorim runnera u zracnjaka, ali... Ne da mi se  ;D

A i za mi ga dirati, kad je sve original

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju