Tehnički kutak > Garaža

Runner 50->70-rustyboy

<< < (13/22) > >>

challenbeen:
U ovih par dana bilo mi je stvarno zanimljivo slaganje. Dost me zajebavala sajla gasa ali uspio sam je "ukrotiti". Ramu sam objesio i krenuo lagano slaganje. Ugradio sam prvo hladnjak sa crijevima, zatim rezervaor za gorivo, pa zatim struju i ostale sitnice. U međuvremenu stigao mi je upgrade hladnjak od VXR i nove plastike od Valkay tako da to slijedi uskooooro... i naravno da sam zaboravio ugraditi bravu prije stavljanja vilica tako da ih opet moram skinuti hhahhaa ...

Tomi_ZG:
Bokte taj Runner bu na kraju koštao ko novi  ;D

challenbeen:
Ugradio prvo bočnu i centralnu nogaru, zatim sam ozračio kočnice, zadnju još nisam dobio 100%, moram to još detaljno pregledati, izvadio sam OEM hladnjak, ubacio sam od novijeg VXR hladnjak sa ventilatorom, ubacio sam i termoprekidač od SP180 (paljenje venta na 88 stupnjeva), ostaje mi još za umrežiti termoprekidač sa instalacijom, montirao sam Yasuni R, te sam ga napunio vodom te ozračio sistem. Za sada je na čekanju skuter za daljnju obradu, odnosno paljenje...  :headbang:

KMet:

--- Citat: Tomi_ZG - 14 Listopad, 2022, 10:43:05 ---Bokte taj Runner bu na kraju koštao ko novi  ;D

--- Kraj citata ---
i košta  :help:

Tomi_ZG:
Sviđa mi se Yasuni,isti ko moj bivši

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju