Tehnički kutak > Garaža

Runner 50->70-rustyboy

<< < (6/22) > >>

challenbeen:
Njegov auspuh koji je došao sa njime, opjeskaren, pofarban i presložen na novo i spreman za prodaju. Promijenio sam i gume, došla je linearna polutka od Matije, preradio sam airbox, sad moram još naći ulaznu lulicu da je ugradim, na spremniku goriva sam instalirao novu pumpu, novi ventil te sam ih povezao, ostatak ide tek kad budem instalirao sve nazad na ramu, ugradio sam oba ležaja radilice u blokove, ugradio sam vodenu pumpu sa semeringom u blok, ugradio sam ležaj sekundara, semering i komplet složio getribu nazad, te sam instalirao novi Corteco semering na primaru getribe, onako reda radi, stavio novi prokromski šaraf sa novom bakrenom podloškom kao čep getribe, te sam zatim nagovarao vlasnika da ogolim ramu i da je dam pijeskariti. Tako da sam je ogolio, poslikao oko 100 fotki kuda bi što trebalo ići, te sam dogovorio pjeskarenje. Ide tek u subotu pa tako da nema preše. Rama će se ofarbati, neće se plastificirati. Riješio sam na tehničkom da mi uprešaju nove brojeve, tako da će rama biti kao nova. Navodno ručka volana je previše pojedena od soli (ona se već opijeskarila, tako da ću je pregledati pa ću onda odlučiti hoću je ugraditi ili nabaviti novi volan.

KMet traži i VXR - ST vilice ili sa najnovijeg Runnera/NRG one uljne vilice pa ako tko ima čitave da nisu krive, tu sam sa parama.  :headbang:

zagi988:
Bome je pošteni RustyBoy, svaka čast na volji. Ja jedino za auto imam tolko volje, skuter sam složil da ide i opće mi se ne da tolko prčkat a kamoli raskapat i mjenjat a vidim da ću morat  :notworthy:

Poggiali:
tak treba, sad ti je prilika da opjeskaris i blokove  :icon_biggrin:

ps. kaj nije bila prica da su vxr vilice nesto duze nego od 50cc, pa je prednji kraj vise u zraku?

dario007:
15mm na novom tipu,na starom je to veca razlika,nezz tocno,ali između 30 i 40mm

challenbeen:

--- Citat: Poggiali - 16 Rujan, 2022, 18:11:20 ---tak treba, sad ti je prilika da opjeskaris i blokove  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

Blokovi necu opjeskariti jer stvarno ne vidim smisla haha... Iako bi bilo lijepo da, i ostaviti tako. Poklopac dekla je opjeskaren i vec je u špric kitu - čeka ramu i sve ostalo tako da u kompletu sve pofarbam

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju