Tehnički kutak > Tuning skutera

Setup "midrace"

<< < (11/12) > >>

Bruno1990:

--- Citat: SlowRider - 02 Studeni, 2008, 14:59:14 ---Neznam kako si racunao, ali navedeni setup kosta barem 800€, znaci samo potrebni dijelovi.

--- Kraj citata ---
..meni je ispalo 706.88 eura....al nisam ubrojao glijvu..federe..role..i ostale sitnice.. :dontknow: :dontknow:

seba:

--- Citat: Bruno1990 - 02 Studeni, 2008, 15:48:19 ---
--- Citat: SlowRider - 02 Studeni, 2008, 14:59:14 ---Neznam kako si racunao, ali navedeni setup kosta barem 800€, znaci samo potrebni dijelovi.

--- Kraj citata ---
..meni je ispalo 706.88 eura....al nisam ubrojao glijvu..federe..role..i ostale sitnice.. :dontknow: :dontknow:

--- Kraj citata ---

meni je isto tako ispalo

Hrga:
evo vidite koliko je ovaj od robya kraci nego od slowa  :laughing6:

i kako je kod robya vec lak otisao a kod slowa se drzi  :) slow nema dobro postelan karb  :laughing6:

Bruno1990:

--- Citat: Hrga - 02 Studeni, 2008, 17:35:38 ---evo vidite koliko je ovaj od robya kraci nego od slowa  :laughing6:

i kako je kod robya vec lak otisao a kod slowa se drzi  :) slow nema dobro postelan karb  :laughing6:

--- Kraj citata ---
da..kuzis se...zato je slow-ov auspuh duži jer karb nije postelan..hahaha  :drunken_smilie:
a sta nije od roby-a takav i bio kad ga je kupio... :dontknow:

Hrga:
Bruno jel smo malo napuseni??

Jesi kad cuo za ETG? nisi! Ako je karb pravilno nastelan spuh mjenja boje... ja znam da su oba dva dobro nastelana ali je mozda lak losiji na ovom od robya

I napisao sad da je duzi zato sto je, usporedi te dvije slike

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju