Tehnički kutak > Tehnička pitanja
S vodenog na zracno mozel?
speedfightGas17:
De skratite to malo moj ima exstra start za vodeno al mi je puna kapa mjesa mi vodu i ulje gubi kompresiju a nema u bosni dihtunga dve sam pretrazio sve stranice pik sve mehanicare GLAVNO PITANJE HOCEL IC BOLJE SA 70CCM KITOM ZRACNO I SA BLOKOM I GETRIBOM OD VODENOG i mozel se to prebacit
Vragolasti Denis:
--- Citat: speedfightGas17 - 20 Kolovoz, 2022, 18:52:04 ---De skratite to malo moj ima exstra start za vodeno al mi je puna kapa mjesa mi vodu i ulje gubi kompresiju a nema u bosni dihtunga dve sam pretrazio sve stranice pik sve mehanicare GLAVNO PITANJE HOCEL IC BOLJE SA 70CCM KITOM ZRACNO I SA BLOKOM I GETRIBOM OD VODENOG i mozel se to prebacit
--- Kraj citata ---
Hoce 70 zracno je jace od 50 vodenoga. Kupi samo kvalitetan kit i treba ti veci fergazer.
balki:
Na forumu ti je tako ako nemaš volje pretražiti stare teme a pitaš isto :headbang:
Na prvu sam našao ovo a ako zagrebeš dublje garant ima još toga:
http://forum.mojskuter.com/index.php/topic,88566.0.html
BOXER4c.:
Ja sam svoga prebacio sa vodenog na zracno i iskreno nisam primijetio bas nikakvu razliku motor se ponasa isto i sta je najbolje u cijeloj priči necu morati mjenjat svake sezone one sugave pumpe vode i dok vozim gledati svako toliko u kazaljku od temperature :toothy9:
Corector:
Bas kad sam imao tu Pezu zracno hladjenje, i stavio vodeno. Primjetio sam veliki rast snage. A kad sam getribu stavio, onda sam dobio jos i 20kmh.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju