Tehnički kutak > Tehnička pitanja
zamjena ulja u kvačilu
konstrakta:
--- Citat: JogFromYamaha - 27 Kolovoz, 2022, 08:31:47 ---Joj ne Hebite covjeka ko da nista doma ne Hebete.
Servisni interval ti je u knjizi vozila sto u tvom slucaju je 1000km i onda svakih 25000km
Servisni interval se mjenja ako se ulje kontaminira vodom ili je mutno onda se mjenja odma da ne nastradaju lezajevi.
Inace to ulje ti nitko ne mjenja jer vecina ih to ni ne gleda jer ni neznaju da imaju i zive po pricipu dokle ide ne diram nista.
--- Kraj citata ---
Ovo zadnje potpuno točno. Postavio sam pitanje jer nisam dobio nikakva uputstva u dućanu kada sam kupio skuter. a i na mnoga osnovna pitanja dečki u dućanu i servisu nisu znali odgovora, ( nisu oni krivi nitko ih ne šalje na školovanje, pa nabadaju po principu ili je ili nije) a jedno od njih je bilo način paljenja beskontaktnim ključem... Skuteru želim dugi vijek trajanja bez komplikacija, i nekoliko dcl ulja kupiti nije mi nikakav problem, pa sam postavio pitanje s namjerom da mi iskusni ljudi pomognu savjetom što sam i dobio, a na bisere iz mulja sam se pripremio tako da me diraju :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju