Tehnički kutak > Injection

Prigušivači za Purejet

(1/3) > >>

PJIta:
Dobro jutro svima.
Budući da sam na svoj Runner PJ montirao ZX prigušivač s kratkom rukom i motor nije uvijek dobro radio (pucketao je pri ponovnom pokretanju), želio bih znati zašto i koji su rizici (napadi? Prerano trošenje svjećica?) Korištenje ovog šal.

Nadalje, bi li bilo moguće napraviti popis prigušivača (s odgovarajućim brojčanim kodovima) koji su prikladni za purejet na temelju cilindra (50cc ili 70cc) i prijenosa?
Vidio sam da postoji i Malossi za Apriliju SR 50 sa Piaggio PJ motorom, ali nisam shvatio da li je dobar na 50cc ili 70cc.

Hvala vam puno

PJIta:
ali ima li netko ovdje tko je montirao prigušnicu za skuter karburator na purejet?
Kad sam montirao svoj ZX za verziju s karburatorom, Runner je poletio, u trenu je došao preko 90 (neoriginalni remen i 4.7 rolice na originalnom varijatoru).
Kakvog smisla imaju purejet prigušivači kada oni za rasplinjače čine da ide puno brže? jel to samo da se nešto ne razbije?

PJIta:
zašto je TT dobar i na purejetu i na karburatoru, dok konkretan model ZX-a paše samo na purejet?
Koji je prigušivač bolji?
Giannelli, s druge strane, prema katalogu na web stranici, svi su kompatibilni (Reverse, Rekord, Shot V4, Extra V2) i s purejet i s karburatorom ...

PJIta:
Oprostite, ali što se dogodilo Corector? Možda je isprobao više prigušivača i može nam reći zašto Purejet tako različito reagira između prigušivača za purejet i prigušivača rasplinjača.

Corector:
Pomogni bratu kad nitko nece.
Leovince TT je najjaci za 50ccm. Slikaj auspuh pa cu ti reci je li OK ili nije. Onaj s dugom granom je za Purejet, a kratka ne radi dobro. Razlika je samo u duzini grane.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju