Tehnički kutak > Tehnička pitanja

SR 50 Morini par pitanja

<< < (4/4)

nomad:

--- Citat: aprilija top - 10 Kolovoz, 2022, 16:53:49 ---preporucam kupi multivar da ti idu rolice 16x13 a i bolje ce dosta ic remen orginalni kod plese cca 160 kn

--- Kraj citata ---

nema se para za drugi varijator, našao sam polovnu kalotu sa klizačima u dobrom stanju.

radilicu sam jedva našao novu, nema ih nigdje više...kao ni one nesretne prirubnice od karburatora, to sam našao od suzuki katane.

ovaj kuplung bi trebao odgovarati na morini?

https://www.scooter-center.com/en/clutch-cif-eco-race-minarelli-50cc-oe-107mm-piaggio-50cc-peugeot-50cc-c10315?number=C10315

gavranpero:
Odgovara.
Morini je takav, dijelovi nisu dostupni kao za Piaggio npr. Pitao si za BGM kit. Vozio sam ja na sličnom cilindru, nije  kao original. Uradi stari cilindar, kupi nov klip i igličasti, i složi nazad.

nomad:
Zna netko tko se u Zagrebu bavi sa strojnom obradom? trebam cilindar na specijalu.

ive_91:
Čisto informativno pitanje,  zaš ne svapaš na piaggio. Ac pia sa base kitom i lc getribom i prst u uho.

nomad:

--- Citat: ive_91 - 18 Kolovoz, 2022, 16:38:16 ---Čisto informativno pitanje,  zaš ne svapaš na piaggio. Ac pia sa base kitom i lc getribom i prst u uho.

--- Kraj citata ---

Nije moj skut. a i da je moj mislim da ne bih to radio jer dobar je morini,samo ima malo vise za...ije za dijelove.
Ovo sad kad složim vozit ce opet dugo i to mu je vjerovatno i kraj.
Cvaje ionako izumiru polako.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju