Tehnički kutak > Garaža
Yamaha Aerox 2009
koce:
@zvonkec ne znam dali je od prije ili sad od kad je kod mene je ovakav...kod mene u stek za roxa imam samo Top perfromance vario i Malossi perku...mislim da nece biti neki efekat od to na serijalu..
@corector jeste pran je miniwashem i to kompletno, sutra ispustam stari benzim i tocim novi ima sanse da je to :D jos jedno mi ide na pamet da ne curi diktun glave pa da gura antifriz unutra :dontknow:
Sutra javim i kacim nove slike radilo se nesto i po plastike :laughing7:
Poggiali:
ovo sto je dizao na variu je dizao, to je normalno na serijskom... ovo sto su razliciti fi prirubnice moguce da traze i drugaciji setup, takodjer bilo je razlike u filterima zraka i auspusima, prema tome slozit.... ona svjecica mi izgleda pretamna, prebogata...al ako je bio prljav filter zraka, nije ni cudo..
zadnje polute/ remenicu nabavi linearnu, puno bolje ce se dat ustelat skuter...
jel ti dobro sjeda lulica svjecice? jel kabel koji ide u lulicu cvrst?
ps.. top tpr vario ti je preporod za tu masinu, i na serijali se osijeti..
pps, ako ces uzimat drugi remen, uzmi bando... meni se najbolji pokazao...
zvonkec92:
Nemoj zaboravit skinut casicu sa karba i bacit taj benzin, ajde pazljivo skini casicu pa javi jel bilo na dnu vode
koce:
Sipan novi benzin, probao sam i sa drugi auspuh opet isto... proverena lulica i kabel do bombine sve uredno ali problem ostaje isti :dontknow:
Evo snimio sam video da se bolje vidi sta je kako je ja vise stvarno nemam ideje :angry7:
https://www.youtube.com/shorts/5oaRx2FSBFY
Puckanje/prekidanje se javlja na 60do 70kmh, cuje se i na snimku, onda kad nekako proguta to na neku udolnicu cepa bez problema preko 80kmh po tabl..help :D
koce:
Pozdrav ekipa, posto nije bilo ideje sta moze da je problem, rastavio sam celi skuter proverio svaki konektor pospricao sa kontakt sprej zamenio cdi i bombinu komplet, na kraj se ispostavilo da je problem bio u cdi, onda sam narucio novu original elektroniku i sad radi perfektno. Sad se vracam na plastike i estetiku :toothy9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju