Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Osvajanje PELJŠKOG MOSTA

(1/4) > >>

challenbeen:
Dobro kad ja moram biti prvi.
Došlo je i to vrijeme. Pelješki most ugledao je otvorenje. Vrijeme je sad i za nas.

Plan je provozati se po Pelješkom mostu i vratiti nazad, naravno grupno... Bio bih presretan kad bi samo i jedan išao samnom.

Ima li zainteresiranih?
To ne bi sutra napravio nego kad se otvore sve pristupne ceste, znači iza 15.08.
Jedan vikend kad bi većini odgovaralo...

Corector:
Znas koje mi je najjace pitanje? Kad me pitaju kako si mogao putovati sam.
A ne bude ti dolje nitko isao jer je povelik zalogaj puta.

Jedino rijesenje je intergrirati se u moto krugove, malo te budu prcali zbog skutera, ali je sve super.

Dragster 50:
Ja sam imao u planu kad se smiri sezona i kad odvezem Dragster u neki drugi grad na registraciju, jer ovim šabanima više ne idem ni sa autom.

challenbeen:

--- Citat: Corector - 27 Srpanj, 2022, 11:44:20 ---Znas koje mi je najjace pitanje? Kad me pitaju kako si mogao putovati sam.
A ne bude ti dolje nitko isao jer je povelik zalogaj puta.

Jedino rijesenje je intergrirati se u moto krugove, malo te budu prcali zbog skutera, ali je sve super.

--- Kraj citata ---

Ti znaš da ja mogu sad novog R1250GSA uzet jel tako?
No ne želim. Ne želim moto psihu, želim skuter ekipu koja je daleko opuštenija.
I ne želim sam, želim ići makar u paru, sa ženama i to. Bez većih stajanja, eventualno na sky walk Biokovo  ručak, slaja i to... Ostalo samo gas ;P

Pa ne mora ici iz ZG, to mogu samo od tebe, dacevusa i radeta očekivati (matije sa manjim kubikažama) ... Zašto nitko iz Splita, Šibenika, i Dalmacije nebi išao? Mislim, samo dajem prijedlog... Ne želim biti onaj koji samo pita odredene a možda se uvik netko nađe tu tko bi išao sa većom i iskusnijom ekipom...

Valjda se razumimo...

Dragsteru moj, ni tebi nije lako u pm i tehničkom i nestručnim osobama... Valjda ja imam sreće da su kod mene fer i korektni i da poznivaju skutere u detalj pa ih i ne mozeš baš tako lako vozati...

ivano_007:
Ja imam u planu skywalk na Biokovu obić, sad kad je gužva splasla malo. Pelješki most ću vjerojatno kroz 10ak godina obić ;D ne volim bit dio derneka za široke mase

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju