Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Isplati li se Malossi Variomat na gileru runner 50
Roko gas gilera:
--- Citat: dario007 - 27 Srpanj, 2022, 07:14:46 ---Ovaj forum postoji vjerovatno vise nego si ti star,zar mislis da tu to pitanje nikad nije bilo i da si ti prvi koji stavlja variomat?
Potrazi malo po forumu...
--- Kraj citata ---
Čitaj malo šta piše prije nego što kreneš pisati ono što ne treba,DA NAPOMENEM NE STAVLJAM VARIOMAT NEGO PITAM ZA MIŠLJENJE DAL SE ISPLATI i ne ne postoji takva tema na forumu hvala dovidenja.
dario007:
Aha ne stavljas,samo pitas,onda moja greska...Ispricavam se...
Imas pravo,nijedne takve teme nema.Ja bi ti pomogao,ali sam ih nazalost samo ugrađivao,nisam bacao kalkulacije dal se isplati.
balki:
Aj da skratimo- ako imaš para ugradi i veselit ce te ako pogodiš setup. Skut bolje ide s njim.
matija84m:
--- Citat: Roko gas gilera - 26 Srpanj, 2022, 22:49:38 ---Isplati li se Malossi Variomat na gileru runner 50?Može neko dati svoje mišljenje, i oni koji misle da je nepotrebno neka obrazlože.
--- Kraj citata ---
Isplati se ako ga kupis jeftino i prodas skupo.
gavranpero:
--- Citat: Roko gas gilera - 28 Srpanj, 2022, 00:07:47 ---
--- Citat: dario007 - 27 Srpanj, 2022, 07:14:46 ---Ovaj forum postoji vjerovatno vise nego si ti star,zar mislis da tu to pitanje nikad nije bilo i da si ti prvi koji stavlja variomat?
Potrazi malo po forumu...
--- Kraj citata ---
Čitaj malo šta piše prije nego što kreneš pisati ono što ne treba,DA NAPOMENEM NE STAVLJAM VARIOMAT NEGO PITAM ZA MIŠLJENJE DAL SE ISPLATI i ne ne postoji takva tema na forumu hvala dovidenja.
--- Kraj citata ---
Mene samo interesuje zašto postavljaš pitanje vezano za Malossi vario, kad ga već imaš instaliranog na skuter ili si ga imao ?
http://forum.mojskuter.com/index.php/topic,16473.msg1391087.html#msg1391087
skuter:gilera runner 50
auspuh:Leovince Zx
cilindar:serijala
variomat:Malossi
kvacilo:Malossi
karburator:17,5 mm ED dellorto
dizna:76
filter zraka:serijala
rolice:5 g
federi kvacila:crveni malossi
centralni feder:malossi