Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Piaggio Obrtaji
dr.mrgood:
A kako si nastelao smjesu, daj malo opisi postupak
robyakarider:
sa kacavidom
FeZox-team:
boja svijecice mora biti smeckasta
ako sumnjas da vuce fals zrak dok radi na leru polako rukom zatvaraj filter zraka, ako ne crkne dok je zatvoren vuce negdje dalje zrak
ako te zeza na punom gasu podigni iglu u karburatoru za zub da dobiva vise goriva
asterx:
znam da je dobra smjesa zato sto je boja svijecice fenomenalna ako treba postavicu sliku ovdje dario kad ga drzim na zadnjem duze vrijeme ode do 120000 122000 ne znam bas tacno strah me je malo duze drzati da mu nece biti nesto posto pocne da se dere ko lud ali probacemo sutra a sto se tice zraka znam za to kada prekrijem rupu da on se ugasi ali mi je cudno sto kada drzim pun gas na zadnjem nogaru i cim malo pipnem rupicu znaci jednu cetvrtinu zatvorim on se odma zagusi ali se ne ugasi pa razmisljam da je mozda premalo zraka da li je to moguce ali opet sumnjam u to zato sto je skuter prije isao u obrtaje sa ovim setupom i od kako se je tada poceo gusiti vise nikada nije htio da se razvrti ali se vise ne gusi nakon ciscenja karburatora cak sam mjerio i kompresiju odlicna je mjenjao sam karike prije 30 dana ali eto da provjerim radi reda sta mislite sta bi jos mogao probati
asterx:
i sutra cu snimiti sta bude kad ga dignem na zadnji nogar i dam gas mislim da ce vam to dosta pomoci posto kazaljka od obrtaja ima cudne pokrete na 9000 i onda prokine na 12000 125000
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju