Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Pomoć brzo

<< < (2/3) > >>

3alfa3:

--- Citat: balki - 22 Srpanj, 2022, 09:35:48 ---U Bauhausu prodaju crijeva na metre. Prego Google maps si izmjeri pješačku udaljenost pa na to dodaj 3.5% i toliko kupi crijeva pa nedan kraj gurni u rezervar skutera a drugi natakni na pištolj benzinske. Neko ti prek mobitela mora javit kad je pun.
 Obrati paznju da ce povratna info malo kasnit zbog GSM latencije i da ces poslje u karnister morat iscjedit zaostalo gorivo iz crijeva. Vel karnistera odredi prema formuli za unutarnji dio crijeva r2Pi x duljina crijeva.
Druga metoda je da prema globusu odrediš smjer pravca vrtnje zemlje od svog dvorišta kao polazišne točke. Onda uzmi jači konop, zaveži za skuter, popni se na drvo i povuci skuter da visi s drveta. Onda jesnostavno sačekaj dok ti neka benzinska nebude ispod vas pa se samo spustiš...
Nadam se da sam pomogao.

--- Kraj citata ---

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

stipe:

--- Citat: balki - 22 Srpanj, 2022, 09:35:48 ---U Bauhausu prodaju crijeva na metre. Prego Google maps si izmjeri pješačku udaljenost pa na to dodaj 3.5%

--- Kraj citata ---

si siguran?
lito je, crijevo se produzi na suncu... ono, da ne baca novce uzalud...

balki:
Ma to ako treba zaobic neki auto, radove i sl. Ja uzo prvi put na mjeru i zafalilo 12m a to sam radio bas jer nisam htio skuter iz dvorišta na cestu gurat. Yaya sam si htio odgrist.

faster:

--- Citat: dario007 - 22 Srpanj, 2022, 06:47:31 ---Otvori jos jednu ovakvu temu i ban ces dobiti...

Jesi cuo kad za karnister ili flašu?

--- Kraj citata ---
ma daj mu ga odmah, vidiš da zahebava

robyakarider:
ma ja sam vidio da tankaju u najlon vrecice, moze tako probati

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju