Ostalo > Motocikli

Piaggio Mp3 s B kategorijom

<< < (5/6) > >>

Corector:
A jel prednost tog vozila sto ne mozes pasti? Makar mi to nije neka prednost jer nabavis nepadavicarske gume i rijesen problem, jer prije ce tebe netko pokupiti, ili zeznuti pa ces se zakucati s tim. Kakve su manevarske sposobnosti naspram 2 kotaca?

JogFromYamaha:
Iz prve ruke ti mogu reci da se slalom vozi stabilnije, mogucnost punog kocenja u zavoju dok si pod kutem kaj s tipicnim motorom nemozes, duljina kocionog puta je puno manja od dvokotaca, stabilnije drzanje kroz  zavoje i gutanje podnih valova i grabetina koje su kod nas standard.
ABS i stabilizacija rade i ubiti se motor dovodi do prednosti auto handlinga kroz zavoje citaj u najgorem od svih slucajeva cijeli motor pocinje kliziti  a ne da te baci ko magarac na bok ili preko gurvenala.
Zao mi je svakog dana sto sam mp3 prodao jer je bio vrh. To sto vizualno nije ljepota je drugi par cipela.

dario007:
U gradu Zagrebu ti je s njim kao i da s autom putujes,posto kroz aute ne mozes...

JogFromYamaha:
jbg isto ko i s vecim motorem

Tomi_ZG:
Nisam ga nikad vozio i vjerujem da ima gripa ali ak dođeš u situaciju da grip popusti i prokliže ti naprijed to ti valjda ni Bog ne pomogne kad se skotrljaš skupa s njim

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju