Općenito > Generalno o skuterima
Molim objašnjenje.
GUGY:
Evo kupio sam Apriliu Area jer mi se taj scoter oduvijek sviđao. Nemogu se baš pohvalit da je u TOP stanju ali nije ni neka cijena. Uglavnom motor mu je OK :icon_thumright: (full generalka) jer je sve na njemu rađeno u servisu i ugrađeno original kao tvorničko. Plastike su mu KATASTROFA ali sam već počeo skupljat dijelove i nabavio skoro 50% potrebnih oklopa. E sad bi Vas molio da mi malo pojasnite šta znaći Minarelli za taj motor i koje su mu preinake moguče a da se ne dira u motor. Tj koji auspuh i rolice a po potrebi i filter ide na nju i koliko dobivam?
dino gp1:
Minarelli je vrsta mašine koja je na tom motoru, kao npr. piaggio mašina na gp1 ili sr! Auspuh možeš staviti koji želiš, na serijalu nešto tipa gianelli reverse, zx i td. (uz neke spuhove dobiješ rolice i federiće a uz neke ne) :icon_thumright:
R@kija:
--- Citat: GUGY - 01 Studeni, 2008, 16:37:03 ---Evo kupio sam Apriliu Area jer mi se taj scoter oduvijek sviđao. Nemogu se baš pohvalit da je u TOP stanju ali nije ni neka cijena. Uglavnom motor mu je OK :icon_thumright: (full generalka) jer je sve na njemu rađeno u servisu i ugrađeno original kao tvorničko. Plastike su mu KATASTROFA ali sam već počeo skupljat dijelove i nabavio skoro 50% potrebnih oklopa. E sad bi Vas molio da mi malo pojasnite šta znaći Minarelli za taj motor i koje su mu preinake moguče a da se ne dira u motor. Tj koji auspuh i rolice a po potrebi i filter ide na nju i koliko dobivam?
--- Kraj citata ---
minareli ti je firma koja radi masine za yamahe i neke aprilie malagutije...auspuh ti je najbolje uzet leo vince ili stage6 pro replicu koja ce ti onda i dobro posluzit kad ces(i ako stavit) stavit kit,i s njim ces dobit odgovarajuce federe i rolice...mozda sa njim ne ali sa zxom da...makar opet ces mozda morat kupit drugu gramazu rolica de se ljepo ustela...a za filter zraka uzmes malossi red sponge i par brojeva vecu diznu...
pažnja:kad ces kupovat spuh reci da trebas bas za apriliu areu jer imaju drukciji nosac masine od npr.yamaha pa nepase...
GUGY:
E stvarno je brzi odgovor... :icon_thumright: nema šta. Inače koliko se kreču cijene i dali je pametno uzimat polovne.
dino gp1:
--- Citat: GUGY - 01 Studeni, 2008, 16:53:57 ---E stvarno je brzi odgovor... :icon_thumright: nema šta. Inače koliko se kreču cijene i dali je pametno uzimat polovne.
--- Kraj citata ---
Ovisi gdje kupuješ, kod nas nema yasuni, stage6...auspuha, možeš kupiti polini, malossi, leovince, arrow, top perfrmance, tecnigas i gianelli! Ako kupuješ polovni gledaj da je u dobrom stanju!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju