Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Beverly 500 Cruiser, 2009. - zaletava se gas

<< < (6/10) > >>

faster:
ajde javi , baš me zanima šta je bilo. Meni s tim skuterom nikad nije bilo dosadno .Kad bi me vidio moj meštar s njim  najranije ujutro ispred radnje odmah bi mu loše došlo  :toothy12:

auriga21:
Ja da pokucam o drvo u 2 i po godine i 16 000 nikad nista, ovo mi prvi pa muski kvar... Obavezno cu javit kaj je bilo i kak su ga popravili...

Tomi_ZG:
Sad kad vidim da spominješ Ami trade,pa barem po forumu ima pljuvačine o njima i to zasluženo,pa se baš nisi trebao zaletavat,i ja osobno imam iskustva s tim debilima

A kaj se tiče neotkrivanja kvara,jebiga nisu educirani,danas su 99% mehaničara izmjenjivači dijelova,ja se čudim da se ti tome čudiš  ;D

U Mondu radi Čok s foruma(al nije aktivan),ak ga on ne složi onda ne znam ko bu

auriga21:
Jednostavno sam primoran voziti u ami trade ili moto mondo jer nitko u zagrebu nece uzet i popravljat taj motor, bjeze od njega ko od crne kuge... U moto mondu je bila ogromna guzva, morao bit cekat min 2 mjeseca pa sam ga odveo u ami trade... Iskreno, u proslosti nisam imao neke prevelike srece ni s moto mondom, al ne sa ovim skuterom...
Sad si mi malo nade ulio da moto mondo ima dobrog mehanicara, nadam se da ce dobro proc...

faster:
ovo za izmjenjivače dijelova si dobro rekao, najlakse je promijenit ulje, filtere i ostale gluposti i papreno naplatiti. kad dovedeš malo kompliciraniji kvar koji traži znanje, dijagnostiku i vremena samo te otpilaju ako nisi extra dobar s njima.Primjera radi neki dan mi otišla kočiona kliješta na autu, dođem tamo on kaže skupa su u pm, priko 1000 kuna, ja nazovem frenda koji radi u jednim auto dijelovima on kaže najskuplja su ti 600 kuna.kažem ja to njemu, da ću ja donit kliješta on drvlje i kamenje na mene, da on tako ne radi, to nije posao, sve osim toga da me je htio oderat samo za duplo na materijalu jer ih on dobije još jeftinije i od tih 600... nek ruke naplati koliko hoće ali nemoj me pravit majmunom, bar je danas lako provjerit pošto je šta.sad će mnogi reći zašto ne otvoriš pa naplaćuješ ali j... ga , prošla baba s kolačima, krenuo sam u neke druge vode

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju