Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Dr evo i zamjena radilice
3alfa3:
--- Citat: Chiko83 - 01 Srpanj, 2022, 11:31:25 ---Neznam u kakvom je stanju, niš se ne čuje i ne zvecka, a nisam skidao dekl da vidim dal ima kaj zraka na osovini variomata.... Više sam ono, da se osiguram da se kaj ne desi, a 100-200 km od kuće...
--- Kraj citata ---
Mene je iznevjerila Malossi RHQ radilica vec nakon parsto km (greska u proizvodnji, pretanka na dijelu gdje ide lager i provrtila unutar lagera). Nakon nje neka jeftina Top Performance ak se ne varam je vozila desetke tisuca km na slabom midraceu.
Hocu rec, poslovica don't fix what ain't broken se pokazala kao istina u mom slucaju :D
dario007:
Također nebi nis dirao dok je god sve uredno i ispravno.NTN Japan ili Koyo Japan inace imas u Skuterdijelovi za uzet.
challenbeen:
Moj savjet: Koyo Japan ležajevi, Corteco semerinzi, TopPerfomance (Corsa) radilica... Igličasti Polini ili Koyo Japan
robyakarider:
u lagerosu imas lezaje
Poggiali:
lageros, lager komerc uzmes lezaje i semeringe, to je najbolja varijanta, shopovi dosta deru na cijeni
Ja imam doppler endurance radilicu za koju je bilo navedeno da drzi setupove do 14k rpm :toothy11: , za sad mogu kucnuti, dobra je, al kak je krenulo, mislim da bude prije pohrdjala, 4t se vozi, nema se za bengu xD
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju