Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Dr evo i zamjena radilice
Poggiali:
minareli seriski sa 9000km nije imal nis lufta, u kom god smjeru da sam cukao... to je mozda ona trkaca masina kaj ju moras grijati da bi se otkocila xD
Chiko83:
Mislim da bum pogledal da eventualno radilica nejde nutra van i drugo ne diram.... Pročital sam i čul svašta, al važe ona strana da ništa ne diram dok ne osjetim neke probleme.... Jedino, kaj je s igličastim? Ostal je originalni nakon ugradnje kita, znači ima cca 9000 km na iglicama....
dario007:
Ako si znao provjeriti ispravnost i uredan je bio,nema razloga za brigu.Ja inace kod ugradnje kita stavljam malossi ili polini ovisno o kitu koji ugrađujem,odnosno koji stane u klip.
matija84m:
Ma iglicasti treba iskoristit do kraja. Kad se sasipa u voznji onda ga mjenjas na cesti :dajmenemojj:
Evo kako to izgleda mozda savjest proradi.
Tomi_ZG:
--- Citat: Chiko83 - 04 Srpanj, 2022, 23:11:05 ---Jedino, kaj je s igličastim? Ostal je originalni nakon ugradnje kita, znači ima cca 9000 km na iglicama....
--- Kraj citata ---
Napisao si da je slagano kod iskusnog moto mehaničara,pa mi je čudno da ti dotični nije predložio novi igličasti,nije ovo sad tragedija ali za nekoga ko se kiti tom titulom ovo je malo veći propust,pogotovo jer slaže drugome i za novce,da radiš sam sebi još ajde,možda lik zna slagat motore,a to automatski ne znači da zna i skutere u detalj
Kod serijskog igličastog je najveći problem jer malo više šeće lijevo-desno po dosjedu klipnjače pošto je kod 70ccm širi klip,radi to normalno ali nije najidealnije,najbolje je da uzmeš Polini igličasti jer on savršeno sjedne,dobar je i Malossi ali trebaš brusit klip jer je širi od Polinija
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju