Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

MEGA MEET

<< < (3/14) > >>

dario007:
I ne morate se brinut,ako tko krepa nece ga se ostavit na cesti,imamo mjesta za skutere,imamo prikolice za prijevoz itd.

Koliko smo mi puta najavljeno isli u Dalamciju,pa se nitko ni za pice popit nije javio.Skoda je organizirao meet i mi smo iz Zg potegnuli do ZD bez beda.

Poggiali:

--- Citat: matija84m - 28 Lipanj, 2022, 17:25:16 ---Sredina je zagreb tko misli doc doci ce.
Mozes ti organizirat susret na grobniku i nece ti doc nitko iz Rijeke :dontknow:

Meni nije problem tripnut na susret u Zadar, a nekima da napravis susret u ulici nebi iz kuce izisli. Tako da ta pomicanja prostora nemaju smisla. Jer tko misli doc doci ce bez obzira za 100 kilometara +/-

--- Kraj citata ---

Dobro, ako netko hoce ok, a ako nema zainteresiranih, ne mora se praviti meet. Meni se osobno ne vozi do obale i nazad u jednom danu, jer mi je to previse. Prije 2 godine sam isao do Krka i umro...

Chiko83:

--- Citat: JogFromYamaha - 28 Lipanj, 2022, 13:55:46 ---pa kad te van zagreba lupa vangradski vazduh a nemas diznu za to

--- Kraj citata ---
Samo dizne za šumu priznamo....

Chiko83:

Dobro, ako netko hoce ok, a ako nema zainteresiranih, ne mora se praviti meet. Meni se osobno ne vozi do obale i nazad u jednom danu, jer mi je to previse. Prije 2 godine sam isao do Krka i umro...
[/quote]

Gle, ak hoće, hoće.... A mi se Dražen moremo najti i h Royalu h Začretju na pivi, nije problem...

Chiko83:
U globalu se slažem s ostatkom zainteresiranih, a sad, vidit ćemo kako će većina presuditi...

Samo da se poklopi slobodan dan na poslu.....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju