Općenito > Trgovine
Speed fight 2 pumpa vode orginal ima tko od ekipe ?
BOXER4c.:
--- Citat: challenbeen - 13 Srpanj, 2022, 09:42:20 ---
--- Citat: BOXER4c. - 12 Srpanj, 2022, 20:42:20 ---Jel probao netko od ekipe stavit veci hladnjak vode i ventilator
--- Kraj citata ---
Inače se na Piaggio/Gileru stavlja hladnjak od SF2 jer je veći :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Na vecim uzbrdicama mu fali malo digne se temp. dve tri crtice od crvenog
robyakarider:
onda ti nesto ne valja, tvornicki slozeno mora bez problema na bilo kojoj uzbrdici
BOXER4c.:
--- Citat: robyakarider - 13 Srpanj, 2022, 20:06:57 ---onda ti nesto ne valja, tvornicki slozeno mora bez problema na bilo kojoj uzbrdici
--- Kraj citata ---
Naprimjer ? Jedino prosle godine kad sam stavljao novu termo grupu sam vratio brtvu glave staru ?
Corector:
Te peze imaju lose hladjenje, znaci stavio sam kiler od 125ccm na Elystara i 50ccm mi po velikim vrucinama digne na 80* a sve sam.detaljno isoitao, jednkstavno losije ie hkadjnje gore u masci.
A ta kineska vodena pumpa realno vrijedi 10 kunq materijala. A da je ides sam radit od dobre olastike i metala za osovinu, kostalo bi te 200kn.
BOXER4c.:
--- Citat: Corector - 13 Srpanj, 2022, 20:15:35 ---Te peze imaju lose hladjenje, znaci stavio sam kiler od 125ccm na Elystara i 50ccm mi po velikim vrucinama digne na 80* a sve sam.detaljno isoitao, jednkstavno losije ie hkadjnje gore u masci.
A ta kineska vodena pumpa realno vrijedi 10 kunq materijala. A da je ides sam radit od dobre olastike i metala za osovinu, kostalo bi te 200kn.
--- Kraj citata ---
Dobar je on po ravnome mozes ga vozit pun gas cijelo vrijeme i nece kazaljka prec polovicu ali cim vidi uzbrdicu mu fali hladnog zraka , imam doma jednu masinu sa zracnim hladenjem i mislim da bi uskoro mogla zavrsit na njemu :sad3: :hbusa:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju