Tehnički kutak > Tuning skutera
Gilera Runner vx125->200
VivacityTuning:
E ovako zanima me prije nego sto otvorim deklo ako ko zna sirinu remena vx i vxr i duljinu bolcne od variomata, takoder me zanima posto imam multivar (malossi) je li potrebno kratit remen ili da jednostavno uzmem od vx-a ako se uspostavi da duljina bolcne od vx-a. Znaci za pocetak sirina remena od oba dva i duljina bolcne. Svaki savjet je dobro dosao
VivacityTuning:
Kratit bolcnu* i ako je variomat vx (rolice su 14gr) mogu li samo stavit remen od vxa ili bi bilo bolje staviti variomat od vxra
VivacityTuning:
Znaci zvono napravi 10 krugova (predpostavljam da je onda od vx-a getriba) i od vxra je multivar, medutim zanima me ako tko zna sto bi mogao biti iduci problem, znaci kada je motor na leru ako ga nagnem na desno pocne zujat lagano i u voznji se to ponekada cuje ali sto me najvise zeza je to sto u voznji pocne kao nekakvo struganje u deklu (klizaci, rolice, stabilizator remena novi i remen je na 21.6mm sirine) i prvo sam mislio da je do bendixa pa sam narucio drugi i opet se cuje to kao struganje neznam kako da opisem zvuk.
VivacityTuning:
Ima netko kakav savijet, ustanovio sam da se to "struganje" cuje kad dam gas ili kada kocim a dok je u leru ili dok ide bez gasa se ne cuje, cuje se najvise kada tek dam gas i kada krenem kocit ali brzo stane i kada vozim na minimum gasa onda se non stop cuje i jos da napomenem da skuter od kada je kod mene (pola godine) neide preko 95 znaci na nekih 90 pocne se derat kao da je u blokadi
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju