Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Bakrena matica s podloškom M7/M8
balki:
Nemreš M8 šarafit umjesto M7. Spoj auspuh-mašina ne trpi tak teška fušarenja jer to neminovno vodi ka problemu na cesti...
Poggiali:
ne znam kak mozes probat sa m8 na m7, kad nije ni blizu, mozes eventualno uzet set nareznica i probat ocistit navoj ako je toliko los... jedino nek netko napise koja mjera je navoja ak zna...
Beverly200x:
Rijeseno, prijatelj je nekim cudom imao bakreni m7, malo sam procetkao taj navoj ali svejedno je isao nešto teze al bitno je da drzi i da ispusni plinovi nejdu van na spoju. Htio sam probat sa m8 jer sam se bojao da cu zglodat navoj.
balki:
Nemože bakar samo tako oštetiti čelik a i prije bi uništio navoj brezona neodgovarajućom maticom (veći navoj il korak navoja)...
Bitno da je rjeseno :headbang:
zvonkec92:
zakaj bas mora bit bakrena kad 99% vozila na ispuhu imaju obicne zeljezne matice... Msm znam da je bakrena bolja al ak i zeljezne sluze svrsi nema potrebe izmisljat gluposti, jos manje sa krivim navojem jer bi sa M8 samo sj#bo i maticu i brezon i onda bi tek imo drek. Po meni najbolje rjesenje je dugacka matica na ispuhu, nebitno jel M6-7-8 jer dugacka stiti cijeli brezon da nemre zahrdat niti se nalovit smeca na njega koje prilikom odpustanja obicne male matice sjebe maticu ili i jedno i drugo
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju