Tehnički kutak > Tuning skutera
Peugeot Kisbee 50 4t
Aleksa1501:
Pozdrav svima , treba mi par savjeta o gore navedenom skuteru. Na skuteru sam ja skidao elektronsku blokadu i sa 45 km/h maksimalna brzina je sad oko 70 km/h sto mi odgovara , odnosno ne treba mi vise od toga , a sto se tice ubrzanja tu je ok ali mu fali malo bolje ubrzanje , pa pitanje je isplati li se raditi bilo kakvu vrstu "tuninga". Planirao sam da stavim auspuh "protocniji" od fabrickog , da stavim malo lakse rolnice i tvrdje opruge ( federe ) u kvacilu , ali jako bitna stvar da napomenem , ne zelim da diram masinu , da je kitujem i te stvari. E sad moje pitanje je da li se to isplati raditi , jer mi je isto u planu da stavim gljivu i vecu diznu u karburator , mada sam cuo samo lose stvari o tim gljivama , da necu nista dobiti sa njom , samo vecu potrosnju i slicno.... Sad taj ceo "tuning" sa gljivom i diznom bi me trebao izaci oko 110 eura , da li se isplati uloziti pare?
JogFromYamaha:
Zaboravi auspuh i gljive i dizne, masinu ne diraj uopce, jedino isplativo na tom agregatu je staviti malossi multivar i odma dobivas 30% bolje ubrzanje pogotovo bolje ponasanje na uzbrdici.
Auspuh gljive i slicno na tom agregatu stvaraju samo probleme i nikakve dodatne performanse.
Rade investiraj u dobar prenos, set dobrih kocionih plocica i pakni i bolje gume.
Poggiali:
kolko km ima skuter?
ps, nemoj nista kemijati sa gljivom, bacanje para...
Aleksa1501:
Skuter ima 8500km , 2013. God
Aleksa1501:
Sto se tice multivara , koju gramazu rolnica bi trebao da uzmem , i koje opruge?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju