Tehnički kutak > Tuning skutera
Vazdusni filter.. Pomoc...
mirobd:
Zovem se miro iz Bijeljine sam. Ovako. Na skuteru Suzuki Katana AY 50, skinuo sam vazdusni filter njegov originalni a stavi sam KN fliter "valjda se tako pise" ali malo gusi mi na gasu, i neki je 15 cm odmaknut od motora. Pa u cemu je fora??
dino_sk:
--- Citat: mirobd - 01 Studeni, 2008, 10:52:29 ---Zovem se miro iz Bijeljine sam. Ovako. Na skuteru Suzuki Katana AY 50, skinuo sam vazdusni filter njegov originalni a stavi sam KN fliter "valjda se tako pise" ali malo gusi mi na gasu, i neki je 15 cm odmaknut od motora. Pa u cemu je fora??
--- Kraj citata ---
veca dizna :icon_thumright:
mirobd:
Mozes mi malo pojasniti to ako nije problem. Slabo znam ista oko motora a ovo je prvi put da sam na nekom forumu... Hvala....
ChRiStIaN:
Ak se ne razumijes nemozes sam tak onda to ic stavljat...
Prvo se informiras...da si to napravio znao bi da ce se to dogodit i sta napravit a tek onda bi mogo pitat za savjet! Stavi vecu diznu i štelaj dok ne naštelaš...nije to jednostavno al nije ni prekomplicirano! Možeš si provjerit poštelanost fergazera pogledom u cilindar il po svjećici...naravno, i osjetit ces jel motor ide il ne...
dhorvat:
Sa K&N filterom vazduha dao si mašini mnogo vazduha a količina benzina je ostala ista i samim time udeo benzina i vazduha više nije kako treba i zato se mašina guši pri dodavanju gasa!
Da bi to rešio treba da staviš veću glavnu diznu na karburator za barem 4 broja! (ako je 68 unutra, stavi 72)
Stvar probe :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju