Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Hiper 2 motori i generalke
JogFromYamaha:
Pa u praksi je to tako da se koriste najjeftiniji djelovi koji su tvornici dobavljivi koji su "dovoljno dobri" i traju cca 7 godina prije nego treba slagati, ah vidi 7 godina kasnije imas vec A2 polozeno imamo i skuter za tebe.
Radi se da se proda ne da bude vjecno jer od vjecnosti je jugoslavija propala.
Tihich:
Moj Typhoon je 2000g, 50ccm ac, sve serijski 41000km nikad otvarana mašina
JogFromYamaha:
Pusti ti motore do 2004te su bili iznimno dobri i proizvodaci su se trudili, uzmi ti tajfuna tak od 2006te nadalje pa da vidis. Rjetko koji da se ne razleti do 25000km.
Ja sam imao na servisu zipa sa 600km kojemu se raspali lezajevi u masini, ovlasteni je odbijao priznat garanciju jer je motor imal rezonu gore koju oni nisu ugradili pa je bio "modificiran".
marracc:
--- Citat: dario007 - 06 Lipanj, 2022, 04:19:12 ---Dali je namjerno ili slucajno nezz,ali jos uvijek je daleko vise volim od Minarellija. Druga strana koplja je sto svi misle da su majstori pa uglavnom cim krenu cackat po masinama naprave vise stete nego koristi ili ugrade zamjenske kineske dijelove koji su nekvalitetni.
--- Kraj citata ---
Kakav se pokazao Hiper 1?
JogFromYamaha:
nema hyper1 ima quartz agregat
ajd da ti velim sfera je najvozzeniji skuter 50cc u njemackoj i austriji, to ni sjekira ne zatuce
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju