Tehnički kutak > Tuning skutera

polini evolution

<< < (2/3) > >>

ADRO 3:
nemam pojma

meni se to cini ok ali ipak to treba stalno odrzavat a ni trajnost nije najbolja cca 15000 km

BlitzMan:

--- Citat: ADRO 3 - 10 Siječanj, 2007, 16:57:33 ---nemam pojma

meni se to cini ok ali ipak to treba stalno odrzavat a ni trajnost nije najbolja cca 15000 km

--- Kraj citata ---

pa nije ti to neki slabi midrace covjece to je race i mos nesto sitno prec sa njim,  a kad se slaze race onda se sastavlja pravi setup a ne onako samo najnovije stvari od Polinija.....              tipa.. EVO2 :toothy12: nemoze nista kad bi se mjerio sa evo 1 to su nijanse, evo 1 mozes 10x bolje iskoristit

ADRO 3:
ma svejedno  nije za mene racing setup

uostalom polini evolution 2 je bolji od jedinice ima bolje hladjenje cilindra laksi je i ima bolji protok kisika

polini evolution 1 i 2 spadaju u nizu race grupu sa mhr-om i hebo manstonom

a visa race grupa je mhr team hebo manston pantanegra .....

BlitzMan:

--- Citat: ADRO 3 - 12 Siječanj, 2007, 12:03:42 ---ma svejedno  nije za mene racing setup

uostalom polini evolution 2 je bolji od jedinice ima bolje hladjenje cilindra laksi je i ima bolji protok kisika

polini evolution 1 i 2 spadaju u nizu race grupu sa mhr-om i hebo manstonom

a visa race grupa je mhr team hebo manston pantanegra .....

--- Kraj citata ---

Necu se svadjat, al nikako nisi u pravu daj malo lutaj po netu pa vidi sta je polini evo2 i tko ga proizvodi a sta je polini evo 1 i tko ga proizvodi, i ta dva kita spadaju u srednji race sa MHR Team Replica i Hebo manstonom a iznad su tri kita MHR team 2 , patanegra i iznad njih je 2fast i MHR team tuned ak te bas to zanima.
btw...  najdi nekog sa mhr kitom u okolici zagreba pa cu ti pokazat sta je polini evolution 1
a uostalom kako se onda ovi u PH na zipovima sa evo1 voze i bore sa MHR team :binkybaby: :binkybaby:

ADRO 3:
ma ok ok necu se ni ja svadjat sve ok...

ali ja i dalje mislim da je evo 2 bolji od 1
neznam mozda se varam ali nikad nisam vidio ni evo 1 ni evo 2 na djelu pa onda   :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju