Tehnički kutak > Tehnička pitanja
sym jet 2 , 50cc paljenje
Poggiali:
da, nikako ne kupovati no name kineske djelove... klip karike, nebi iso na nivo ispod Meteora... lageri, semerinzi imas u lageros ili lager komerc...
trudna tableta:
Promijenio sam lagere i semeringe, sve je sad novo, zadihtano i sad više nema lufta.
simptomi su i dalje isti :angry9: na rubu je da zapali al ipak ništa.
btw skužio zašto ste popljuvali no name klip od sira
u ruci je duplo lakši od originalnog, kao da je od nekog super lakog aluminija, a karike su nakon što sam ga izvukao iz cilindra ostale stisnute, znači ne rašire se već su ostale kao kad su bile u cilindru, a još novo samo par puta zaverglano. :confused5:
ostaje mi kupiti klip i karike, pa molim preporuke iskusnijih gdje potražiti, jer u zastupništvu za sym jur prom sam zvao i oni bi me dobro ošišali, a na e bayu. aliju i to je gotovo nemoguće neštp naći za 2t sym-ove nešto, a da nije 100e ili ovo kaj sam već kupio.
hvala
Poggiali:
obicno kad stavljas klip i karike, uvjek provjeri dal se vrte na klipu ili vec zapinju, nekad treba malo pobrusiti da ne zapinju..
Za novo provjeri na ms trgovini... kolko znam Meteor je proizvodio razne klipove za razne masine, pristojne kvalitete, cijenom prihvatljive..
trudna tableta:
evo ga, riješio, radi ko sat.
1 greška je bila što nisam provjeravao zazor na karikama u cilindru, već sam ih samo stavio na klip
2 greška je bila što su karike kao što je netko napisao bile mrvicu široke pa su se utisnule u klip i nisu raširile više nazad.
Skinuo sam sve dolje, stavio kariku u cilindar i shvatio da nema zazora. Pobrusio obje da dobijem zazor, ali i dalje su na klipu kad ih stisneš ostajale unutra, pa sam ih malo pobrusio bočno i tada su počele normalno stajati na klipu i "federirati".
sklopio, zapalio je odmah na zub. Dobro radi i vuče, pali iz prve na anlaser i kurblu i to je to...znači novi lageri i semerinzi na radilici i novi klip sa karikama. Klip je ovaj zamjenski, al ok nek bude dok ne nabavim meteora.
hvala na svajetima.
JogFromYamaha:
znaci pao si tocno na stvarima koje sam ti objasnjavao. :icon_thumright: :icon_tongue: :icon_tongue: :icon_tongue:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju