Ostalo > Razne offtopic teme :)
Tricikli uskoro s B kategoprijom
beckan:
--- Citat: JogFromYamaha - 19 Svibanj, 2022, 11:36:45 ---Ma pozabi te price, nece biti nikada pa ni onda.
U Njemackoj Francuskoj Engleskoj i Italiji mozes voziti Mp3 LT sa B a kod nas niti ces moci niti ih zanima takav princip rada jer kome ce uzimat pare za vozacke onda?
Drzim fige da bude i po meni bi bilo super ali su to price stare 15 godina koje nikako da zazive.
--- Kraj citata ---
Kako je onda sa njima (njemcima francuzima italijanima) kad dodju u hrvatsku sa mp3 lt a nemaju a kategorije?
3alfa3:
Yamaha Niken sa B kat :toothy12:
Tak je to kad zakone donose oni cije je dupe samo sjelo na zadnji sic Audija, BMW-a ili Mercedesa :icon_biggrin:
Glavno da je 4T 125ccm problem jer je nestabilan, a trokolice su stabilne :D
ivano_007:
--- Citat: beckan - 20 Svibanj, 2022, 16:54:07 ---Kako je onda sa njima (njemcima francuzima italijanima) kad dodju u hrvatsku sa mp3 lt a nemaju a kategorije?
--- Kraj citata ---
Easy money. Dobiju kaznu i doviđenja. Ne prilagođava se država pojedincu koji dolazi u nju, nego obrnuto ;D
Corector:
Te tricikle eventualno budem vozio u penziji.
Zanimljivo koliko je grad napucen postao, da sve teze pronalazim parking i za 2 kotaca. Pogotovo kad dodjem kod nekoga pred novogradnju gdje je prije godinu dana bila derutna kucica na 200m², a sada je tamo 10-ak stanova.
JogFromYamaha:
--- Citat: ---Kako je onda sa njima (njemcima francuzima italijanima) kad dodju u hrvatsku sa mp3 lt a nemaju a kategorije?
--- Kraj citata ---
Oda si zgorel jer te kapci zakon drzave u kojoj se nalazis. Isto kako ja moram nositi kacigu na glavi dok vozim bicikl u njemackoj jer mi osiguranje tako trazi.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju