Tehnički kutak > Garaža
Aprilia SR50 (ne)di-tech kombinacija
zagi988:
Možda budem jednog dana. Sad se dovoljno dobro vozi i dovoljno dobro ide da sam dost zadovoljan s njim. 8)
challenbeen:
--- Citat: zagi988 - 19 Srpanj, 2022, 17:14:14 --- Ako ga ugasim i stoji tipa pol sata nakon kaj sam se vozil, verglal bu dost dugo prije neg upali i moram ga palit s gasom. Sljedeće jutro pali skoro na zub i za tjedan dana pali skoro na zub. PONEKAD i nakon sat vremena upali skoro na zub ali uvijek s gasom.
--- Kraj citata ---
Meni ovo zvuči kao da je čok dan iako je zagrijan... Zbog ovoga ja uvik imam ručne čokove na karbovima...
dario007:
--- Citat: zagi988 - 19 Srpanj, 2022, 17:14:14 ---
--- Citat: dario007 - 18 Srpanj, 2022, 22:04:47 ---I ja sam je kupio,ocekivao sam da ima manje zica,ovo ima cijelo cudo za spajat
--- Kraj citata ---
A kaj imaš, +/-, gumb i signal. Nije neka magija za pospajat :toothy12:
Al malo me živcira kaj se ne vidi tak jarko ko ovaj od temperature, slabije su brojke malo ali ok, da se iščitat i usred bijela dana na suncu.
--- Kraj citata ---
Ma meni prvenstveno treba za stelanja na vise svojih,a i tuđih skutera,imao sam onu kaj omotas oko kabla svjecice i tjt,samo mi je ta krepala,pa sam ovu narucio ne znajuci da je ova shema...
zagi988:
--- Citat: challenbeen - 19 Srpanj, 2022, 19:58:13 ---
--- Citat: zagi988 - 19 Srpanj, 2022, 17:14:14 --- Ako ga ugasim i stoji tipa pol sata nakon kaj sam se vozil, verglal bu dost dugo prije neg upali i moram ga palit s gasom. Sljedeće jutro pali skoro na zub i za tjedan dana pali skoro na zub. PONEKAD i nakon sat vremena upali skoro na zub ali uvijek s gasom.
--- Kraj citata ---
Meni ovo zvuči kao da je čok dan iako je zagrijan... Zbog ovoga ja uvik imam ručne čokove na karbovima...
--- Kraj citata ---
Ručni čok i jest gore. 😅
zagi988:
Uzeo i za iza novu gumu, jel fkt ta matica kaj drži kotač iza "of a special type" kak piše u service manualu pa da moram novu stavit?
Čist da znam prije neg se vrnem s GO i krenem s tim, da naručim unaprijed il neš.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju