Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Aprilia SR 50 di-tech presloženo

<< < (2/5) > >>

gavranpero:
Ta prirubnica od diteha puca samo tako, naročito ako je sve nategnuto (a po spoju kutije filtera zraka i karba se vidi da jeste).

gavranpero:
Takodje, diteh nema kurblu, tako da mislim da tu nije uradjen swap, već samo promijenjene neke stvari na usisu. Prirubnica od Morini agregata ide na vijke, a ne na šelnu.

zagi988:

--- Citat: PchelaUbica - 15 Svibanj, 2022, 20:30:29 ---Masina se zove bas "aprilia"

--- Kraj citata ---

Aha, to je onda model "SR 50 LC 00-04 (Aprilia Motor Vergaser)" kad gledam u MS.

zagi988:

--- Citat: gavranpero - 16 Svibanj, 2022, 00:06:21 ---Takodje, diteh nema kurblu, tako da mislim da tu nije uradjen swap, već samo promijenjene neke stvari na usisu. Prirubnica od Morini agregata ide na vijke, a ne na šelnu.

--- Kraj citata ---

Ako di-tech nema kurblu (a moj ima) onda je swap sigurno. Jer šasija mi je di-tech (po prometnoj i broju šasije) a ima karb i kurblu. Spoj kutije i karba je neko gumeno crijevo koje nije stock tak nego ga je neko pripasal.

gavranpero:
Kurbla se ne može tek tako ugraditi, ide cijelo deklo (ne znam ni može li se to tek tako prebacivati sa karb na diteh,). Uslikaj instrument tablu i stavi ovdje, odmah će se znati da li je ili nije diteh.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju