Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Aprilia SR 50 di-tech presloženo

<< < (4/5) > >>

zagi988:
Može li mi netko objasnit kaj bi trebalo doć na karbu na ova dva pipca koja su zatvorena?
Jel tu ide od uljne pumpe?
Broj 1 jelte

Također, vidim di ide gorivo, vidim di ide na vakum pumpu goriva ali kaj je ova treća cijev koja ide gore na vrh rezervara, koja je njena svrha? Broj 2 jel

Za kaj je ovaj pipac, jel tu treba bit neš spojeno?

I zadnje, kaj je ovo? To nekaj od ditecha ostalo pa je zato blankirano šarafom?

Hvala unaprijed na odgovorima!

ive_91:
Imaš ditech mašinu prebacenu na karb.

zagi988:

--- Citat: ive_91 - 17 Svibanj, 2022, 12:58:26 ---Imaš ditech mašinu prebacenu na karb.

--- Kraj citata ---
To sam shvatio još u prvom postu...

zagi988:

--- Citat: zagi988 - 17 Svibanj, 2022, 12:34:42 ---Može li mi netko objasnit kaj bi trebalo doć na karbu na ova dva pipca koja su zatvorena?
Jel tu ide od uljne pumpe?
Broj 1 jelte

Također, vidim di ide gorivo, vidim di ide na vakum pumpu goriva ali kaj je ova treća cijev koja ide gore na vrh rezervara, koja je njena svrha? Broj 2 jel

Za kaj je ovaj pipac, jel tu treba bit neš spojeno?

I zadnje, kaj je ovo? To nekaj od ditecha ostalo pa je zato blankirano šarafom?

Hvala unaprijed na odgovorima!

--- Kraj citata ---

Ok, skužil sam iz nacrta barem dio ovoga...
Broj 1 i dalje ne znam kaj je.
Broj 2 je ventiliranje rezervara.
Pipac na usisnoj je di je nekad dolazio zrak iz kompresora dok je bio di-tech.
Ovaj "poklopac" koji je blankiran je taj kompresor koji je davao zrak.

Poggiali:
broj 1 je ulje, br 2 ne vidim dobro, neki su imali grijanje karba, pipac na prirubnici ti moze biti kao vakum, al ak imas vakum na karbu, onda ovaj treba biti zatvoren... 
taj karb mi malo izgleda razvaljen, al bolje ga rastavit i pregledat, pa uzet rezervne dellorto djelove za njega nego neku kinu metat... karb mozes stavit u ocat, potopit sat dva, ne predugo jer je aluminij, al bude ga ocistilo odlicno, samo pazit da nema zraka u njemu, da je sve potopljeno...poslje dobro isprat i ispuhat kompresorom...

edit, e da 2 i ispod 2 di je sraf, tek sad vidim tu inace nije sraf, to je na minarelli vodeno bilo spojeno da ide topla voda od hladjenja kroz njega..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju