Tehnički kutak > Tuning skutera
klip od due+ na trophyija???
aprilija top:
ja sam imo na trofy-u dvodjelnu od tpr-a i bolje je malo iso jel je niza i veci stupanj kompresije rade uzmi neki kit tipa polini sport mrvicu ti je slabiji od 2+ a duze ce ti trajat vjeruj mi ja sam se preporodil em u potrosnji i u svemu
hac:
slobodno staviš due+ klip na trophy,to radi bez problema,isto tako možeš i modular glavu od dueta složit gore.....za najbolji rezultat treba sredit cilindar i kod nekog ozbiljnijeg turpijanja uvjek mi je draži trophy od dueta jer imam više prostora za složit timinge kako hoću
aeroxtuning:
onda super,vi cete to sloziti.reko sam vam da bih busio cil na prvu specijalu.koji bi onda promjer klipa od due+ trebao stavit?hvala
hac:
za minarelli due je stok 47 mm klip,prva spec 47,40 mm,druga spec 47,80 mm.....ista je stvar i kod trophyja samo je razlika klip 1 ili 2 karike
2TDottore:
--- Citat: hac - 01 Studeni, 2008, 19:51:08 ---za minarelli due je stok 47 mm klip,prva spec 47,40 mm,druga spec 47,80 mm.....ista je stvar i kod trophyja samo je razlika klip 1 ili 2 karike
--- Kraj citata ---
oces rec da su cilindri isti a razlika je samo u klipu. :icon_scratch: onda se vise isplati uzet trophy koji je jeftiniji za oko 50eura i za tu razliku si uzmes klip od 2+ kojeg stavis gore a klip od trophyja imas za rezervu.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju