Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Minarelli dobos zadnja kocnica- nema efekta
zip.sp.tuning:
mislim da ne trebaš mijenjati sajlu... samo probaj ovaj komad dolje koji je postavljen na zube tamo gdje sajlu natežeš, postavi ga zub ili dva dalje od sajle pa će ti ovaj šaraf za natezanje puno više nategnuti oprosti što ne znam kako se ovaj komad zove :dontknow: :dontknow:
Dasta je16:
--- Citat: zip.sp.tuning - 12 Svibanj, 2022, 13:51:51 ---mislim da ne trebaš mijenjati sajlu... samo probaj ovaj komad dolje koji je postavljen na zube tamo gdje sajlu natežeš, postavi ga zub ili dva dalje od sajle pa će ti ovaj šaraf za natezanje puno više nategnuti oprosti što ne znam kako se ovaj komad zove :dontknow: :dontknow:
--- Kraj citata ---
Mislis na ovaj zglob koji ide sa doboša? Pokusavao sam to vec, stavio ga pof od drugim kutom ali opet pomak sajle je nikakav kada stisnem kocnicu.
Tihich:
Neki skuteri imaju držač bužira sajle ako nisi bužir stegnuo nemože ti sajla povući
Dasta je16:
--- Citat: Tihich - 12 Svibanj, 2022, 14:27:14 ---Neki skuteri imaju držač bužira sajle ako nisi bužir stegnuo nemože ti sajla povući
--- Kraj citata ---
Imas li mozda sliku toga bužira?
trevmorr:
Dasta je16 a kad skines tocak i zategnes sajlu desava li se sta sa paknama kad pritisnes kocnicu? ovaj dio jel se okrece da nije s njim nesto da je zaglavio
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju