Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Stelanje smjese- Beta ark minarelli
dr.mrgood:
Ma nikakva gljiva.
Stoput sam ponovio:
Navrnuti ler gas da skuter radi dosta brze, nek se kotac okrece. Zavrnuti skroz saraf za smjesu i odvrnuti tri kruga. Polako zavrtati saraf za smjesu dok ne dobijemo mjesto gdje skuter najbrze radi. Nakon toga spustimo ler gas na normalu. Ovo raditi na dobro zagrijanom skuteru.
Nakon toga uzeti staru svjecicu i na nekoj ravnici voziti ful gas 700-800m i stati čim prije. Izvaditi svjećicu i pogledati boju. AKo je crna treba manja dizna. Ako je siva ili svijetlosmedja treba veca dizna.
Vragolasti Denis:
Adekvatno rijesenje je da prominis lamelice.
trevmorr:
bas kad smo kod lamelica imam i ja pitanje da li svaki skuter ih ima i gdje se nalaze jer na ovom sada skuteru kad skinem intake od karburatora ispod nema nista.. dok na 2T proslom je bilo. Sad je u pitanju 4T gy6
Vragolasti Denis:
4T nema lamelice , svi noviji skuteri 2T imaju lamelice. Tomos stari nema lamelice novi ima lamelice. Stara vespa PX nema lamelice.
Dasta je16:
--- Citat: dr.mrgood - 11 Svibanj, 2022, 11:11:05 ---Ma nikakva gljiva.
Stoput sam ponovio:
Navrnuti ler gas da skuter radi dosta brze, nek se kotac okrece. Zavrnuti skroz saraf za smjesu i odvrnuti tri kruga. Polako zavrtati saraf za smjesu dok ne dobijemo mjesto gdje skuter najbrze radi. Nakon toga spustimo ler gas na normalu. Ovo raditi na dobro zagrijanom skuteru.
Nakon toga uzeti staru svjecicu i na nekoj ravnici voziti ful gas 700-800m i stati čim prije. Izvaditi svjećicu i pogledati boju. AKo je crna treba manja dizna. Ako je siva ili svijetlosmedja treba veca dizna.
--- Kraj citata ---
Odlicno hvala na odgovoru po ovome cu danas raditi pa vidjeti.
Vragolasti Denis lamele su promijenjene nedavno stavljene malossi karbonske!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju