Tehnički kutak > Garaža
vx(r) slaganje i priprema za sezonu
Fuzzwan:
--- Citat: challenbeen - 09 Svibanj, 2022, 15:22:16 ---da ti odmah sam odgovorim u naprijed. Prvo trebas staru izmjeriti šublerom (debljinu) da znas koju brtvu kupiti, a zatim naručiti... https://www.trgo-agencija.hr/sprejevi-brtvila-ljepila/klingerit.html ili https://tehnoguma-zg.hr/brtveni-materijali-i-izolacijski-materijali/brtvene-ploce/ gdje ti već paše... zatim kad stigne, izrežeš PRIBLIŽNO malo da viri van sa svake strane, i onda uzmeš okasti ključ 19 broj, i onda sa onom okruglom stranom tučeš po rubu gdje ide po cilindru, i tako napraviš liniju da znaš kuda izrezati skalperom. par puta sam tako već radio za tomu vinkovića kad smo slagali generalke i dan danas sve u redu. obavezno namaži obe strane i sa diht masom na tanko da ako ima kakvi propust da bolje brtvi.
--- Kraj citata ---
puno hvala na savjetu al problem je sta je traktor dizel i radi na manjin okretajima a ovo je mali skuteric koji vrti 10
problem je sta nije obicna brtva nego ova kobaltna sa ovin bakrenin ili alu dijelon oko cilindra i kad se to jednon iskoristi gotovo je pa mislin da ako iden uzimat sam materijal za brtvu nebi to bilo to
mouda bi drzalo misec dva al rade bi ceka 10 dana i bija siguran
to bi drza za zadnju opciju
stavia san klip i cilindar na prodaju pa cu ako se proda uzet samo 200 da mi olaksa zivot
u siprotnon ako nebude bilo brtve onda to uzet i diht mase
hvala
challenbeen:
E moj matej.. stvarno mi se neda više objasnjavat. Način i tehniku imaš.
Fuzzwan:
Odakle informacija da se zoven matej😂
takoder kucelj je na prodaju pa ce mo se se snac od tih novaca sta dobijen
sad je lito i sve i netriba mi neki top da terorizira turiste😂
ako je neko zainteresiran ima na fb u gilera runner croatia oglas
Fuzzwan:
kucelj prodan za 700kn :toothy9: :toothy9:
sad trazim klip i cilindar od vxr200 da mi olaksa zivot jer za 180 nema djelova stvarno
ako neko ima ili zna nekog da javi u direkt ili fb Luka Mrdeza
hvala
challenbeen:
imam ja, koliko si ga spreman platiti?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju