Tehnički kutak > Garaža

Piaggio X9 500ie SL 2001g - by challenbeen

<< < (8/44) > >>

challenbeen:
Oces ti napisati i staviti sliku da je tako neki inžinjer u malossi dizajnira vario ili ću ja?  :icon_thumright: :icon_scratch:

dario007:
Na slici koju si stavio stvarno izgleda da je poglodano i bez obzira kako je to Malossi napravio izgleda mi da je kalota dirala te zidove,budes to malo bolje poslikao i pregledao...

challenbeen:
Čim ga operem ovih dana, pofotkam ga i okačim tu.
Zanimljivost: Moja mašina je starija i ima org variomat sa 6 rolica i 3 klizača, takva je i kalota i takvi se treba multivar kupiti prema njemu. Izgleda da je netko stavio kalotu i multivar sa novijeg modela sa 4 klizača i 8 rolica u skuter... https://www.malossistore.com/en/hr/multivar-2000-variator-5114260-P ovaj URL je link sa tog multivara 2000. u Originalu sa njime idu rolice 15gr komad, dok su na meni 21,5 grama što je suviše teško za 8 rolica (za 6 je idealno) i mislim da se netko po tom pitanju sjebao a sa time je vjerojatno očuvao mašinu, no ne brigajte se, sad kad naručim 16gr rolice ima da plati svoje hahaha ...
e i da, bolcna je serijska dok gledam na linku, malossijeva ima rupice za podmazivanje sa masti. Tu mast imam od Polini, no mene zanima dal da i bolcnu nabavim (420 kn nova) ili da ostavim originalnu i da samo podmažem sa mašću i tjeram dalje?

ljubo46:
Pa imas model bez semeringa variomata.
Zato imas drugaciju bolcnu on novog multivara.
Stavi odgovarajuce rolice i gas.

I daj ga bolje poslikaj

challenbeen:
Ima semering  :icon_scratch:
Zato sam to i pitao... Mogu večeras tek objaviti kad dođem do njega

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju