Tehnički kutak > Garaža
Piaggio X9 500ie SL 2001g - by challenbeen
Corector:
Budes probao mog Silvera, taman sam narucio novi remen i popratne dijelove, te ce pasti tuning serijskog variomata. Sad znam kako mora ici jer sam ga ulovio s laksim rolicama, a to je da imam izmedju 6500 i 7000rpm kroz ubrzanje. Neces ostati ravnodusan. I nove gume moram jer sam ih satrao u 2 mjeseca i 10 dana :D
challenbeen:
Moram ti priznati da jedva čekam probati!!!
challenbeen:
Kratki update
Radi vremena se nešto manje vozam, ali se voza... ne radim velike količine kao do sada, ali se drajva samo kad mora. Najgore su mi ovi toplinski udari pa kad bude po 45+ stupnjeva a meni kaciga crna pa glava kuha... pa su zato kilometraže manje..
Naručio sam drugu polovnu granu jer je OEM skraćena, pa se sad trudim pronaći profića koji radi isključivo sa moto/skuter da mi riješi ovaj problem sa auspuhom, ja što sam ga zakrpao ispalo je jako dobro ali se osjeti jos koja sitnica i to se niti cementom ne može riješiti. MIC mi je našao jednog i jako mu se veselim. Poanta mi je da se složi spuh da se bez problema može skinuti sa grane a ne da se zavari na granu kao što je napravio ovaj prošli
Nekidan mi je ispao poklopac žmigavca, srećom sam ga našao... fiksirao sam ga sa novim većim šarafom i to je to. Popravio sam stopice na svim žmigavcima koji su bili slabi i sad žmiga super. I to je to od svih radova koje sam odradio. Još bi ga trebalo ofarbati a to mi se neda nikako hahaha... vozi mi se iskreno, ne volim da stoji po ljeti... iako je samo u pitanju 8 plastika..
dario007:
Preporucam kolegu BP-a sa foruma,covjek je tata mata za varenje, a sigurno ce znati sto treba napraviti jer je u svijetu auta/skutera...
challenbeen:
Od kuda je čovik?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju