Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Generalka na gileri runner 180 2t pomoc
antonio34:
Moze pomoc oko sastavljanja masine za gileru runner 180 2t nazalos nemam kilo kljuc da glavu zavidam dali se glava moze rucno zavidat i gledao sam na you tube kako neki to rade ali primjetio sam da stave neki metal isto na klip pa opet zavidavaju i odvidavaju dali je to sve potrebno ili dali ce stvarat ubude probleme hvala unaprjed i postoji li ikoji nacin za spajanje struje da svjetla rade bez akumulatora ili ako neko ima napisan cjeli proces bio bih stvarno zahvalan
igor.sb:
glava 10Nm tj cca 1kg, to ti je na malu racnu s pola snage
ono sto si ti gledao na youtube je mjerenje sqvisa sa tinol zicom
bez akumulator necu ni komentirat
cijeli tvoj post mi zvuci kao trolanje
balki:
Kol'ko si im'o iz Rvackog kad sastaviš 10+ redova bez interpunkcije?
antonio34:
Pa ljudi netrolam nego pitam za pomoc dosao sam ode da pitam neke stvari ne da trolam ili da me neko omalovazava radi hrvatskog jezika i imao sam 5 iz hrvatskog jezika i srednju strucnu spremu plus u policiji radim u inostranstvu kakve komentare covjece dajete mislim stvarno
antonio34:
Ako zelite pomoc recite treba mi samo savjet a ne prodike ljudi moji ovo je stranica za skutere a ne za ocjenjivanje pravopisa ili drugih stvari ovo za akumilator san napisa zato sto se sjecam na 50tki su mi svjetla radila bez akumulatora prvi put posjedujem sp180 u svoje 33 godine nismo svi rodeni nauceni ljudi moji
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju