Tehnički kutak > Tehnička pitanja

pijat pojeo radilicu vx

<< < (16/16)

mujko1911:
samo ovaj poklopac kad san skida mi je provrtila ova glava vide tu moze se vidit na prvoj slici
sad neznan jel to triba busit il ima neki nacin da se izvadi

Vragolasti Denis:
Samo jos moras slozit masinu da upali i da se ne sasipa  :laughing7:

challenbeen:

--- Citat: mujko1911 - 04 Svibanj, 2022, 15:24:00 ---samo ovaj poklopac kad san skida mi je provrtila ova glava vide tu moze se vidit na prvoj slici

--- Kraj citata ---

Ima načina za to izvaditi. Postoji nekoliko načina za to izvaditi, ali ja bi krenio sa novim PH2 križnim bitomni na udarnoj bušilici bi je jako stisao i onda pokušao odvidati. Isto tako sa ravnim odvijačem bi zatukao čekićem u šaraf i onda bi pokušao izvadiit

mujko1911:

--- Citat: challenbeen - 04 Svibanj, 2022, 17:45:38 ---
--- Citat: mujko1911 - 04 Svibanj, 2022, 15:24:00 ---samo ovaj poklopac kad san skida mi je provrtila ova glava vide tu moze se vidit na prvoj slici

--- Kraj citata ---

Ima načina za to izvaditi. Postoji nekoliko načina za to izvaditi, ali ja bi krenio sa novim PH2 križnim bitomni na udarnoj bušilici bi je jako stisao i onda pokušao odvidati. Isto tako sa ravnim odvijačem bi zatukao čekićem u šaraf i onda bi pokušao izvadiit

--- Kraj citata ---
problem je sta je to konusno prima unutra i onda ravna kacavida nemoze uc dovoljno puno unutra pa isto samo priskoci
probat cu udarnom pa javin

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju