Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Piaggio beverly 125ie swap

(1/3) > >>

mrsic0905:
Pozdrav, imam beverlya 125ie 2015god. Zanima me kako ide swap na 300 ili 350, ako je netko vec radio ima li poteskoca. Moj nema ABS ni ASR.

JogFromYamaha:
Imas swap projekte tu na forumu pa si potrazi, ubiti jeftino nece biti a ni jednostavno za jedno popodne isto tako nece biti.
Sve ti se svodi na jedno a to je treba ti full donor bajk znaci sa apsolutno svime a ne samo masina, jer najmanja glupost kao kompjutor ili neki nosac ce te kostati novaca i novaca da to sve proradi, a onda ides dalje na predelavanja rame i plastika da sve to ukalupis nutra i da je vozljivo.
Moras znati da nije to za nekonga ko doma nema 3 dobra srafcigera i 2 inbusa i da nakon sveg tog rada s legalne strane nemas vise cestovno legalno vozilo i ako se ista desi velika je sansa da ces nadrapati.

balki:
Za Bev125ie swappati na 300/350ie nema logickog niti ekonomskog smisla jer kao takav postoji za kupiti. Prodaš svoj, dodaš lovu koju bi utrošio u swap i kupiš dobar 350ie iz Njuškala. Još ti ostane para i imaš full legalan skut...

challenbeen:

--- Citat: balki - 17 Travanj, 2022, 16:51:20 ---Za Bev125ie swappati na 300/350ie nema logickog niti ekonomskog smisla jer kao takav postoji za kupiti. Prodaš svoj, dodaš lovu koju bi utrošio u swap i kupiš dobar 350ie iz Njuškala. Još ti ostane para i imaš full legalan skut...

--- Kraj citata ---

paaaa zapravo ima smisla. meni je baš u planu isto to napraviti na X8 ili X9 modelu ... u papirima A1 kategorija a voziš se bez problema sa 300-350 cc tako radu svi sa Runnerima i ostalom a da ne kažem da je i rega i osiguranje jeftinije za pola.

mrsic0905:

--- Citat: balki - 17 Travanj, 2022, 16:51:20 ---Za Bev125ie swappati na 300/350ie nema logickog niti ekonomskog smisla jer kao takav postoji za kupiti. Prodaš svoj, dodaš lovu koju bi utrošio u swap i kupiš dobar 350ie iz Njuškala. Još ti ostane para i imaš full legalan skut...

--- Kraj citata ---

Imam polozeno samo A1 tako da tu ne mogu vise. Jedino kako je reka kolega iznad ako uspijem naci razbiven beverly po okej cijeni da imam full donora

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju