Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Curi ulje iz prijenosa

<< < (5/6) > >>

dr.mrgood:

--- Citat: Vragolasti Denis - 06 Travanj, 2022, 12:21:54 ---To je taj semering sto si nasao dimenziju. Drugog semeringa nema , osim onoga na poklopcu getribe. Znaci cijela getriba ima dva semeringa. Onaj kojega vidis kada skines zvono i polutke , i ovaj unutarnji koji tebi curi vijerovatno.

Imas upute gore samo pici po tome.

:icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Pa kad već mijenjam zamijenit ću oba semeringa jer čisto sumnjam da će ovaj do strane kotača ostati neoštećen. Hvala još jednom na uputama!

Vragolasti Denis:
Pobrkao si znaci ti mjenjas onaj kod kotaca , ovaj na poklopcu getribe ja nebih dirao ako je dobar. Jer za njega moras ispresati primar skup sa lagerom van. Tako da taj ne diraj ako je dobar. Samo onaj kod kotaca.

Prati upute gore i sve ces rijesiti

Sretno  :icon_thumright:

dr.mrgood:
Pa onda mi ne treba niti dihtung ako neću skidat poklopac.
Edit: Sad vidim da si napisao da se semering kod kotača mijenja sa kontra strane odnosno iz dekla, sorry. Nisam skužio jer sam išao logikom ako je kod kotača da se onda i mijenja od strane kotača.

dr.mrgood:
Neće ovo biti ovako kako si ti rekao, recimo pogledaj ovo. Ovo je semering ovdje i ne vidim zašto bi ja trebao ovdje bilo što isprešavat - izvadim ga i stavim drugi:

A kada se sve skine imamo ovo - ja ne vidim kako bi se odavde promijenio taj drugi semering prema kotaču jer je nemoguće doći do njega:

dr.mrgood:
Sada sam ponovo gledao manual:

Kao što piše, odušak za višak ulja je u stvari spojen na feder od sajle kočnice. Taj dio je meni suh što znači da nije bilo viška ulja - ili je otišao dihtung ili neki semering.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju