Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Nrg mc3 sport series setup
matija84m:
To bi bila extra, ok je auspuh za 50ccm.
Ustelaj karb po njemu. Ako treba veca dizna od 64 stavi slobodno vecu.
8000 okretaja je malo za taj spuh. Gađaj 9000 u ubrzanju na punom gasu. Znaci trebas lakse rolice.
To rms kvacIlo ti nije neka sreca.
Bjeli centralni zamjeni sa orginalnim i onda kreni u stelanje rolica
dady385:
hvala na odg.probat cu samo prvo moram nabaviti orginal centralni, kod tokića ga nema, ima samo zeleni koji je +25 i crni koji je +30
Tomi_ZG:
Serijski centralni ima svaki ovlašteni Piaggio diler/servis,sa smećarskim dijelovima iz Tokića taj skuter nikad neće bit uštelan,to ti garantiram
Uz to drži se toga da moraš imat original cilindar,klip i karike,original remen,original centralni(ak je serijski vario),original kuplung(s drugim federima ovisno o setupu),rolice mogu bit Malossi jer su se pokazale najbolje,mogu i serijske ak ti odgovara gramaža,ovo nek ti bude polazna točka koje stavke MORAJU pod obavezno bit ispoštovane,u protivnom džabe krečiš
dady385:
ma tokić mi je najbliži pa eto zbog tog ako mi nešto triba kupim kod njega, sto se tiče skutera kužim da je najbolje da bude orginal inače kad sam ga kupio imao je bjelu centralnu,4.3 gr rolice,sve sam stavio novo kako je bilo, jedino sam federe kvačila stavio malossi bijele. Na starim federima kvačila nije bilo nikakve boje ili bilo kakve oznake pa sam se odlučio staviti bijele
dady385:
ekipa stavio sam serijsku centralnu oprugu,ostale su bijele opruge kvačila,i 4.3 gr rolice, umjesto serijskog auspuha(sc46)satavio sam sc08 i okretaji su sad na oko 9000 ali sad mi je svjećica crna i na većem gasu kao da se cuje trokeljanje ostala je dizna 64. Što mislite da stavim manju diznu ili triba čistiti karb.probao sam za pola kruga odvrnuti diznu za zrak ali nema razlike,filter zraka sam ispuhao kompresorom,s prijašnjim auspuhom mi je svjećica bila ok.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju