Tehnički kutak > Tehnička pitanja

x9 200 evo variomat

(1/2) > >>

muzgavac:
Kako mi je remen naprvaio dosta kilometara a i zadnje dane čujem nekakvo zavijanje iz variomata, odlučio sam pregledat remen i cijeli prijenos, sve sam poskidao ali ovaj dio na kojem su klizači je nemoguće skinuti sa osovine na kojoj leži variomat? lagano se okreće u smjeru kretanja ali ga je nemoguće izvući sa osovine?

Može li netko naznačit u čemu je problem? jer je ovako nemoguće vratit nazad valjke i klizače na mjesto, isto mislim da bi se to trebalo skidati bez problema, zar ne?

https://postimg.cc/8FtQZfPB

matija84m:
Kalota je malo zahrdala kao i krak radilice.
Ocisti kolko se moze i naspricaj sa wd40 i probaj skinut kalotu. Mora ic dole, samo ju klimaj i kad se zubi poklope mora lagano popustit

muzgavac:

--- Citat: matija84m - 22 Ožujak, 2022, 14:21:25 ---Kalota je malo zahrdala kao i krak radilice.
Ocisti kolko se moze i naspricaj sa wd40 i probaj skinut kalotu. Mora ic dole, samo ju klimaj i kad se zubi poklope mora lagano popustit

--- Kraj citata ---

to vjerovatno treba podmazivat kod svake zamjene? zamjenu sam do sad radio uvijek radio u servisu.....

Da li s obzirom da je tako zapekla, to utječe na vožnju?

muzgavac:
To je toliko tvrdo, da je nemoguće pomaknut niti milimitar, kao da je zavarena za ovaj krak....kad je zahvatim sa prstima čini mi se da cijeli motor vučem

Deki.:
Zašto ne otvoriš garažu nego za svaki problem nova tema?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju